Sanna Nielsen om ångesten: ”Vill inte att folk ska se”

Sanna Nielsen om ångesten:
Ikväll klockan 20.00 har "Tina i fjällen" premiär i TV4. Första gästen i programmet för säsongen är sångerskan och programledaren Sanna Nielsen, som berättar om den stora pressen i showbiz.
Annons

I denna säsong av ”Tina i fjällen” befinner sig kocken Tina Nordström, 44, i vårt slående vackra grannland Norge. Första gästen i matlagningsprogrammet är ”Allsång på Skansen”-programledaren och sångerskan Sanna Nielsen, 33, som berättar att hon inte alls har något stort matlagningsintresse. Hemma hos henne är det nämligen sambon Joakim Ramsell, 45, som står för matlagningen, medan hon gärna tittar på med ett glas vin i handen.

Trots det försöker Sanna tafatt hänga med när Tina instruerar hur hon ska göra i köket, men ganska snabbt glider samtalsämnena in på betydligt djupare områden än hur man på bästa sätt hackar en tomat. Sanna berättar att hon ofta upplevs som helylle och präktig, beskrivningar som hon inte har några problem med. Däremot är hon inte alltid glad förklarar hon.

Annons

När Tina frågar om hennes dåliga dagar, om vad hon gör, svarar hon:

– Jag är mer lättirriterad tror jag, när jag blir stressad. Det är verkligen det sista jag vill att folk ska se att jag är irriterad och stressad.

När hon tycker att hon inte presterat på ett jobbmöte på grund av stress mår hon dåligt.

– Jag blir tyst, när jag åker hem från mötet får jag ångest för att jag inte var glad.

Annons

Sanna Nielsen förklarar att hon gärna alltid vill vara tillmötesgående, men att hon har funnit sig i att hon inte alltid mår bra.

– Jag har också fått acceptera att jag behöver inte alltid vara på topp, säger hon men konstaterar också att programledarjobbet på ”Allsång på Skansen” är en riktig energi-boost.

– Jag tror inte att det går att hålla kvar den negativa känslan i kroppen när man gör Allsången, avslutar hon.

Sanna Nielsen har lett ”Allsång på Skansen” sedan 2016 och kommer så även att göra i sommar.

FOTO: TV4, Stella, IBL

Dela på:
Annons
Laddar