Sanna Brådings hemlighet bakom barnens namn

Sanna Brådings hemlighet bakom barnens namn
Följarna undrar vad som gett Sanna Bråding inspiration till sönerna Kane-Lee och Blakkie-Bees namn. Nu avslöjar hon hemligheten bakom de unika barnnamnen.
Annons

Tv-profilen Sanna Bråding, 36, är numer en lycklig tvåbarnsmor. I helgen födde hon sin andra son, lille Blakkie-Bee Mbumba Bråding.

Sedan tidigare har Sanna sonen Kane-Lee, 2. På sin blogg skriver hon nu att hon fått många nyfikna frågor om barnens unika namn, och väljer att ge svar i ett ärligt inlägg.

Annons

Sanna skriver att hon och pappan till barnen, British Mbumba, var överens om att de inte ville ha varken typiskt svenska eller kongolesiska namn. Det som istället avgjorde var de nio månader som Sanna var gravid och kände av energin från barnet i magen.

Kane-Lee beskriver hon som energisk, och läkarna var förvånade över att han följde kurvan så bra trots att Sanna vid den tidpunkten var stressad och led av kraftiga sammandragningar.

Annons

”En medveten liten krigare. Så när namnet Kane-Lee dök upp i våra huvuden, ett namn som är en blandning av keltiska och hebreiska och som betyder ”Min intelligenta krigare”, då visste vi att det var rätt”, skriver hon på bloggen.

När hon blev gravid igen var det en annan typ av graviditet hon upplevde. Till att börja med var det ett smärre mirakel att han blev till överhuvudtaget.

”Främst så kom han till oss på ett sätt som till och med forskningen har svårt att styrka, då han levde som spermie i hela 8 dygn innan min ägglossning. Han hade bestämt sig och kom till oss med en sådan kraft helt oplanerad”, skriver Sanna Bråding.

Annons

Hon beskriver livet i magen som vaket och rörligt, men lugnare än sin storebror.

”Så när vi plötsligt fick till oss namnet Blakkie-Bee, som är en blandning av latin och ett grunduttryck för urkraft, så visste vi att det var rätt. Ett namn som betyder ”Kraftfull resenär”, vilket han verkligen är. En resenär som bestämt sig för att komma till vår familj”, skriver hon.

Sanna Bråding beskriver att hon är nöjd med sina söners namn, som de gett dem med kärlek.

Och Hänt kan inte annat än hålla med, fantastiska namn till fantastiskt fina pojkar.

FOTO: Ibl

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…