Samir och Sigrids oväntade barnbesked: ”Ska heta Rasmus”

Samir och Sigrids oväntade barnbesked:
Kärleken spirar mellan Samir Badran och Sigrid Bernson. Nu har paret också börjat tänka på att bilda familj tillsammans – och skaffa barn. – Jag tycker att vi ska göra det om tre år, säger Samir Badran.
Annons

Under årets säsong av ”Let’s dance” i TV4 var det två personer som stal allt fokus med sin romans. Sedan de började dansa ihop kantades Samir Badrans, 26, och dansaren Sigrid Bernsons, 28, relation av envisa kärleksrykten och kyssar i kulissernaI finalen pussades de också mitt på dansgolvet, framför kamerorna i direktsändning.

Men det var först i slutet av augusti som de båda tv-profilerna erkände att de var tillsammans. I en video på sin gemensamma Youtube-kanal bekräftade paret då att de var kära, men att de hållit det hemligt eftersom de inte visste om deras känslor för varandra var besvarade. Samir avslöjade också då att han hade börjat få känslor för Sigrid redan när ”Let’s dance” pågick, men att han inte vågade visa dem.

Annons

Annons

– När media skrev att vi var ihop, så var vi inte tillsammans. Jag visste fortfarande inte om Sigrid tyckte om mig förrän en dag när vi var ensamma kvar i lokalen och jag satt med min mobil och kollade på ett par på Instagram. Så jag visade Sigrid en pussbild på dem. Helt plötsligt kommer Sigrid fram till mig och gav mig en puss. Då kände jag att hela mitt liv är klart, sa Samir Badran då i videon.

Nu har paret också börjat tänka på nästa steg i sin relation. I en video på sin gemensamma Youtube-kanal berättar de om sina drömmar om att skaffa barn tillsammans och att det förhoppningsvis blir om tre år.

Annons

– Det blir inte nu och inte än, men ja. Jag har ingen aning om när, men det blir sen, säger Sigrid i videon och får snabbt medhåll från Samir:

– Sigrid är väldigt snygg, så det hade blivit snygga barn. Jag tycker att vi ska göra det om tre år. Då är jag trettiofem, säger han.

Orden får Sigrid att skratta och svara:

– Nej, du är ju 27 år nu, Samir. Du är 30 om tre år. Jag är 32 då.

– Ey, vad gamla vi blir då. Du blir 32 alltså. Ey, vad fint, jag har värsta kvinnan ju, säger han och skrattar.

Paret berättar också om hur många barn de skulle vilja ha tillsammans och vad de skulle kunna döpa sina avkommor till. Sigrid berättar att hon ”inte vill ha mer än två”, medan Samir skulle nöja sig med ett.

– Jag vill ha ett barn, inte mer. Ett barn som ska heta Rasmus. Nej, jag skojar, jag vill inte att den ska heta Rasmus, säger han och skrattar, varpå Sigrid svarar:

– Rasmus?! Jag tycker att Othilia är fint. Men barn är ju ingenting som vi oroar över just nu.

Se hela Samir & Sigrids video här!

Foto: IBL

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…