Samir och Sigrids hemliga plan tillsammans: ”Jag älskar det”

Samir och Sigrids hemliga plan tillsammans:
Samir Badran och Sigrid Bernson fortsätter tillsammans efter "Let's dance". Nu avslöjar duon att de ska släppa en låt tillsammans. – Vi kommer sjunga på den båda två, säger Samir.
Annons

Under årets upplaga av ”Let’s dance” har kärleksryktena florerat mellan Samir Badran, 26, och hans danspartner Sigrid Bernson, 28. Men trots att paret setts kyssas öppet och trots att de fortsatt umgås intensivt efter att de åkte ur programmet, så vill ingen av dem säga bekräfta att de är ett par.

Annons

– Vi har jävligt roligt tillsammans. Sigrid är fett skön, hon är riktigt skön. Vi hänger mycket och kommer att fortsätta umgås efter ”Let’s dance”. Men det finns inget nytt att säga om någonting annat, vi har bara kul ihop, säger Samir till Hänt.

Men en sak är ny, nämligen att Samir och Sigrid kommer att släppa en låt tillsammans. Samir har två gånger tävlat i Melodifestivalen tillsammans med parhästen  Viktor Frisk, 22, och haft hits som ”Saxofuckingfon” och ”Bada nakna”. Sigrid har ännu inte släppt sin första singel, men har redan skivkontrakt med Universal Music Sweden.

Annons

Tillsammans kommer de att spela in en låt med titeln ”Good feeling”, som egentligen var tänkt åt Samir & Viktor.

– Vi ska göra en låt tillsammans. Låten är redan färdig, det är jag och några andra som skrivit den, men jag och Sigrid ska spela in den i juni. Det är en house-låt som är jävligt skön, jag älskar den. Vi kommer sjunga på den båda två, säger Samir Badran.

??‍♀️ hello @sigridbernson

A post shared by Samir Badran (@samirbadrans) on

Samir fortsätter:

– Sigrid är sjukt duktig på att sjunga. Hon spelar mycket för mig och frågar vad jag tycker om hennes låtar och så. De är jävligt bra. Jag har hört massa musik från henne och hon är jätteduktig.

Också Sigrid Bernson är exalterad över att få spela in och släppa en låt tillsammans med sin danspartner.

– Jag och Samir är ett bra team, vi jobbar bra ihop. Låten är riktigt bra och jag tror att den kommer att bli en hit, säger hon.

Samir är just nu också aktuella med sin nya låt ”Kung”, som släpptes 12 maj, ihop med Viktor Frisk. 

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…