Samir och Sigrids hemliga överenskommelse under Melodifestivalen

Samir och Sigrids hemliga överenskommelse under Melodifestivalen
Kärleksparet Sigrid Bernson och Samir Badran tävlar mot varandra i årets Melodifestival. Trots det stöttar och peppar de varandra på plats i vardera deltävling.
Annons

I årets upplaga av Melodifestivalen finns det ett kärlekspar som tvingas tävla mot varandra. Ja, tvingas och tvingas – Sigrid Bernson, 29, och Samir Badran, 27, tävlar gladeligen och som tur är tävlar de inte mot varandra i samma deltävling.

Annons

Först ut är Sigrid som är på plats i Karlstad för att framföra det allra första bidraget i hela tävlingen. Samir tävlar inte med sitt bidrag förrän nästa vecka i deltävlingen i Göteborg, men trots det är han på plats i Karlstad för att stötta Sigrid.

– Han kommer under fredagen och stannar med mig till på söndag, berättar Sigrid för Hänt.

Han kommer att bo med Sigrid i hennes hotellrum. Men det är inte bara Sigrid som kommer att få uppbackning av Samir. De har kommit överens om att Sigrid kommer att göra samma sak för Samir nästa vecka.

– Jag kommer att göra samma sak nästa vecka. Vi peppar varandra, fortsätter Sigrid.

Sigrid förklarar att drömmen, givetvis, är att både hon och Samir får stå på scenen i finalen i Stockholm. Och om pojkvännen skulle ta hem hela tävlingen så skulle det inte spela någon roll om hon själv kom sist.

Är inte det kärlek så säg?

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…