Samir Badrans kärleksbesked efter romansryktena: ”Drömtjej”

Samir Badrans nya kärleksbesked
Samir Badran har den senaste tiden kopplats ihop med flera tjejer. Nu berättar han sanningen om hur hans kärleksstatus ser ut idag.
Annons

Det var i januari som artisten Samir Badran, 28, berättade att han och Sigrid Bernson, 30, valt att gå skilda vägar. Det forna paret träffades när de dansade tillsammans i  TV4:s Let’s dance 2017.

Samir Badran och Sigrid Bernson dansar i Let's dance
Samir Badran och Sigrid Bernson träffades när det dansade ihop i Let’s dance.

Efter uppbrottet har det hänt en hel del för dem båda. Strax efter kärlekskraschen fick TV4-tittarna se Samir Badran kyssa realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, i ett avsnitt av Talang, något som inte uppskattades av Sigrid Bernson.

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men i kväll gör jag det. Och jag säger att jag tycker inte att det är snyggt, sa Sigrid Bernson i en story på sin Instagram efter att ha sett kyssen mellan exet och Bianca Ingrosso.

Annons
Samir Badran kysser Bianca Ingrosso i Talang
Här kysser Samir Badran och Bianca Ingrosso varandra i direktsändning på TV4.

Samir Badran och Cassandra Ekholm

I mars besökte Samir Badran nattklubben W i Lindvallen och fastnade då på bilder tillsammans med Cassandra Ekholm, 18. Eftersom Cassandra och Samir stod tätt intill varandra på bilderna började snart romansrykten att spridas, men dessa valde Samir Badran att dementera.

– Hon är inte min nya flickvän, skrev artisten i ett meddelande till Hänt.

Annons

Den senaste tiden har han legat lågt med både jobb och på sociala medier. I höstas brände han ut sig och valde då att ta en välbehövlig paus. Nu är han tillbaka med nya låten Portkod som han gör tillsammans med Youtubestjärnan Anis Don Demina, 26.

– Det handlar om när man möter upp tjejer och hur man möts överlag. Allt är via appar, Instagram och grejer, berättar Samir Badran.

Han har själv varit med och skrivit låten och erkänner att han själv varit den som stått utanför och inväntat en portkod.

– Ofta är det att man är packad och man skriver när Spy bar har stängt klockan 05, säger han och skrattar.

Samir Badran letar inte efter en ny flickvän

Trots en hel del romansrykten den senaste tiden säger Samir Badran att han idag är singel. Han trivs som det och letar inte aktivt efter en ny flickvän.

– Men hittar man sin drömtjej någonstans där ute så varför inte. Så det är inte så att jag inte är öppen för att träffa tjejer liksom, säger han.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Patrik Österberg/TT

Läs också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…