Samir Badrans glädjebesked efter uppbrottet från Sigrid

Samir Badrans glädjebesked om framtiden efter uppbrottet från Sigrid Bernson.
Samir Badran har gått igenom en tuff tid med utmattning och sedan uppbrottet från Sigrid Bernson. Nu ger Samir ett glädjande besked om framtiden.
Annons

Samir Badran, 28, och Sigrid Bernson, 30, träffades när de dansade ihop i TV4:s Let’s dance 2017. Efter inspelningen blev de båda ett par och under en tid blomstrade kärleken.

I januari kom dock beskedet att Samir och Sigrid gjort slut, efter två år tillsammans. I ett inlägg på Instagram berättade Samir Badran om beslutet.

Annons

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv”, skrev Samir och fortsatte:

Annons

”Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont”.

Samir Badran har också tagit sig igenom en period av utmattning efter en period av intensivt arbete och festande. I oktober meddelade Samir att han skulle ta en paus från allt för att återhämta sig.

”Livet på turné tog hårt! Gick tydligen in i väggen, men kände inte av det förns jag vilade ordentligt för första gången på 5 år. Har aldrig känt efter! Alltid kört på bara, egentligen känner jag ”FUCK VILA”… men tyvärr funkade inte den inställningen. Får skylla mig själv”, skrev han då i inlägg på Instagram.

Annons

Samirs glädjande ord om framtiden

Efter ett par månaders paus från allt delade Samir ett videoklipp som vittnade på att han var på väg tillbaka. Klippet där han står och sjunger in ny musik möttes av jubel från fansen.

Och nu har Samir lagt upp en ny bild på Instagram, som visar att ljusare tider väntar för honom. Bilden föreställer kollegan och vännen Viktor Frisk, 24, som håller armarna kring Samir och artisten Jamalde.

Denna känsla fick ja tillbaka idag, fuck JA tack ge mig livet tillbaka, saknat det här”, skriver Samir Badran till bilden.

I kommentarerna är det många som gläds med Samir Badran.

Skoja inte! Lite lycka i vardagen”, skriver en person.

”Jag saknar er med”, skriver en annan.

FOTO: TT/Johan Jeppsson, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…