Samir Badrans egna ord om romansryktet med Cassandra, 18

Samir badran om relationen med cassandra, 18
I början av året gick Samir Badran ut med att han och Sigrid Bernson valt att gå skilda vägar. Under gårdagen startade ryktet om att Samir träffat en ny tjej. Nu berättar han själv om relationen.
Annons

I januari tidigare i år gick Samir Badran och Sigrid Bernson ut med att de valt att gå skilda vägar efter ett och ett halv år ihop. Deras kärlekssaga startade i TV4:s populära underhållningsprogram Let’s dance 2017 där Samir och Sigrid tävlade ihop som danspartners. Det var först efter inspelningarna av programmet som de gick ut med att de hittat kärleken i varandra.

Det var i ett inlägg på Instagram som Samir förklarade att han och Sigrid valt att gå skilda vägar.

Annons

”Jag skriver detta me gråten i halsen, sorgligt men sant”, skrev Samir Badran och fortsatte känslosamt:

Annons

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv. Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont”.

Samir Badrans egna ord om den påstådda relationen

Under gårdagen gick sajten Stoppa pressarna först ut med att Samir Badran träffat en ny tjej, Cassandra Ekholm, 18. På bilder festar Samir och Cassandra tätt ihop på nattklubben W i Lindvallen, bilder som går att hitta på nattklubbens Facebook-sida.

När Hänt når Samir Badran berättar han med egna ord om relationen.

Hon är inte min nya flickvän”, skriver Samir Badran i ett meddelande till Hänt.

Så någon ny relation är inte på agendan. Dock har Samir varit öppen med att han använder dejtingappen Tinder. Det bekräftade han i podcasten Det är inte hybris om det är sant.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…