Samir tar en paus – Viktors besked efter avslöjandet

Viktor Frisk om tuffa tiden
Samir Badran väljer att hoppa av Samir & Viktors sista spelningar. Nu berättar Viktor Frisk om vännens kamp: "Nu får ni vara snälla mot mig och tänka att jag gör så gott jag kan", skriver han.
Annons

Fem intensiva år har satt sina spår i Samir Badran, 28. I helgen bröt han tystnaden om sitt mående och erkände att tempot varit för högt och att han har drabbats av mystiska symtom.

”Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, inledde Samir inlägget och fortsatte beskriva hur dåligt han mår:

Annons

”Kan beskriva känslan med att jag känner mig ”full”. Det snurrar i mitt huvud, min syn försämras konstant, jag har myrornas krig i mitt synfält”. 

Under hösten har Samir dessutom haft flera bollar i luften. Förutom en pågående turné med gruppen Samir & Viktor har han tillsammans med vännen Viktor Frisk, 23, skrivit en biografi om deras karriär. Dessutom har Samir debuterat som programledare, och de senaste veckorna har han agerat ny sidekick åt programledaren Pär Lernström, 38, i TV4:s Talang.

Annons

Det är nu när Samir börjat ta det lugnare och haft ensam och ledig tid som han märkt av hur det hårda tempot påverkat honom. Därför har han nu dragit i handbromsen och lagt om sitt liv helt. Förutom att börja träna och lägga om sin kost har Samir sagt stopp och tagit en paus från allt arbete. Något som så klart påverkar Samir & Viktor som fortfarande har två stora spelningar i kalendern.

Under onsdagen bröt Viktor Frisk tystnaden om hur gruppens framtid ser ut, eller åtminstone hur det ser ut det de åtaganden de redan bokat.

”Samir mår just nu inte så bra och vi måste ta hand om varann och visa förståelse och respekt”, inleder han i ett inlägg på Instagram och fortsätter:

Annons

”Men i och med att två stora spelningar är fullbokade så väljer jag att inte ställa in. Istället tänker jag att vi kör tillsammans, träffar gärna alla ombord och försöker göra det bästa av situationen!”.

Viktor Frisk tycker förvisso inte att det är lika roligt att göra det utan Samir, men ser samtidigt att det är den lösning som fungerar bäst som nödlösning i en tuff tid.

”Kommer sakna min bror och han har all min respekt och förståelse. Jag gör det här för honom och för er så ingen ska känna sig besviken. Men nu får ni vara snälla mot mig och tänka att jag gör så gott jag kan utan Samir den här gången”, avslutar han sitt inlägg.

Annons

Samir Badran har även han uttalat sig om hur hans kamp ser ut just nu, och det verkar som att han har fått en hel del insikter de senaste dagarna:

”Livet på turné tog hårt! Gick tydligen in i väggen, men kände inte av det förns jag vilade ordentligt för första gången på 5 år. Har aldrig känt efter! Alltid kört på bara, egentligen känner jag ”FUCK VILA”… men tyvärr funkade inte den inställningen. Får skylla mig själv”, skriver han.

Samtidigt avslöjar han att han jobbar med sitt psyke och tränar för fullt på gym. Och han tror inte att han kommer vara borta alltför länge.

”Ge mig en månad så är jag back! Ännu starkare och förhoppningsvis me samma kropp som jag hade tidigare! Fan asså, ibland ger livet tillbaka när man tror att man är som starkast”, skriver han och avslutar med en hälsning till alla sina fans och följare:

”Tänk på hälsan, det har ja aldrig gjort! Vilket ja idag ångrar, peace”.

FOTO: Ibl, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…