Samir Badran slår tillbaka efter fansens hårda lyxkritik

Samir Badran slår tillbaka efter ktritiken
Samir Badran har shoppat loss rejält den senaste tiden. Nu berättar han om kritiken från följarna och passar samtidigt på att försvara sig.
Annons

Samir Badran, 28, har haft ett tufft år bakom sig. I höstas brände han ut sig, och meddelade på sin Instagram att han skulle ta en paus:

Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev han där.

Annons

Nu är han tillbaka och har bland annat släppt en ny låt tillsammans med Youtubestjärnan Anis Don Demina, 26.

– Låten heter Portkod. Det handlar om när man möter upp tjejer och hur man möts överlag. Allt är via appar, Instagram och grejer. Det som är grejen med det är ju att sista steget är just portkoden, berättar Samir Badran.

Samir Badran och Anis Don Demina sjunger på scenen
Samir Badran och Anis Don Demina har släppt låten Portkod ihop.

Samir Badran och Anis Don Demina om lyxiga vanorna

Den senaste tiden har både Samir Badran och Anis Don Demina shoppat loss rejält. Det har varit specialdesignade mattor, märkeskläder och bilar.

– Vi har mördat på shopping. Alltså när vi två umgås så är det shopping på hög nivå, säger Samir Badran.

Han är noga med att påpeka att han inte sitter inne på en förmögenhet och kan spendera precis hur mycket pengar han vill.

– Men saker kostar och vi jobbar arslet av oss, jag jobbar arslet av mig. Hårdare än folk tror.

Anis Don Demina flikar in:

– Samir är en av de mest hårt arbetande människorna jag någonsin har träffat, men jag tycker inte att han får så mycket cred för det.

Samir Badran och Viktor Frisk är glada
Samir Badran och Viktor Frisk har tidigare haft hundratals spelningar varje år.

Samir Badran om kritiken

Samir Badran berättar att han ofta får höra att han bara glider på en räkmacka, något han tror kan bero på att han inte lägger upp så mycket jobbrelaterat på sina sociala medier.

– Folk tror inte att jag jobbar. Jag brukar inte lägga upp så mycket vad vi gör vid sidan av, men alltså jag slaktar. De jag gillar och de som känner mig vill jag ge mycket tillbaka till, men random folk som inte känner mig och som säger ”du är inte värd det här”, jag orkar inte lägga energi på dem ändå, säger Samir Badran.

Lyssna på Portkod med Samir Badran feat Anis Don Demina och Nobel HÄR.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Läs också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…