Samir Badran ryter ifrån efter beskedet om relationen: ”Sluta”

Samir Badran och Cassandra
Ryktet om att Cassandra Ekholm skulle vara artisten Samir Badrans nya kärlek dementerades av artisten tidigare i veckan. Nu väljer Samir att uttala sig om relationen ännu en gång.
Annons

Artisten och tv-profilen Samir Badran, 28, träffade dansaren Sigrid Bernson, 30, när han var med i TV4:s Let’s dance 2017. Till en början var de endast danspartners, men med tiden växte relationen och efter inspelningarna avslöjade Samir och Sigrid att de var ett par.

I januari i år bestämde de sig för att gå skilda vägar. Både Samir Badran och Sigrid Bernson har varit öppna med sina känslor kring uppbrottet i sociala medier.

Annons

Efter att Samir kysste realityprofilen Bianca Ingrosso, 24, i ett avsnitt av Talang på TV4 bestämde sig Sigrid för att ryta ifrån på skarpen.

Annons

– Jag brukar inte säga ifrån, eller ens stå upp för mig själv, men i kväll gör jag det. Och jag säger att jag tycker inte att det är snyggt, sa Sigrid Bernson efter att ha sett kyssen mellan exet och Bianca Ingrosso.

Samir Badrans svar efter romansryktet med Cassandra

Tidigare i veckan gick sajten Stoppa pressarna ut med att Samir Badran har träffat en ny tjej. Det handlade om Cassandra Ekholm, 18, som artisten fångats på bild med på nattklubben W i Lindvallen.

På bilder från kvällen står Cassandra Ekholm och Samir Badran tätt intill varandra, något som fick många fans att anta att de har inlett en flirt. Men när Hänt ställde frågan rakt ut till artisten dementerade han uppgifterna om att han skulle vara tillsammans med Cassandra.

Annons

Hon är inte min nya flickvän”, skrev Samir Badran i ett meddelande till Hänt.

Trots att Samir har rett ut situationen med Cassandra Ekholm är det fortfarande en hel del av hans följare som ställer frågor om det på Instagram. Detta fick Samir Badran att ryta ifrån i torsdags:

”Ångående mig och Cassandra Ekholm! Vi är inte tillsammans. Tycker dock hon är jävligt snygg, men vi har bara träffats en gång och är alltså inget par så sluta fråga mig”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…