Samir Badran om relationen med Sigrid efter uppbrottet

Samir Badran om relationen med Sigrid Bernson efter uppbrottet.
Det är drygt tre veckor sedan Samir Badran och Sigrid Bernson gick skilda vägar. Nu berättar Samir om hur deras relation ser ut idag.
Annons

Samir Badran, 28, och Sigrid Bernson, 30, träffades när de dansade ihop i TV4:s Let’s dance 2017. Gnistor uppstod snabbt och det dröjde inte länge innan de blev ett par.

Men i januari kom beskedet att Samir och Sigrid gjort slut, efter två år tillsammans. I ett känslosamt inlägg på Instagram gick Samir ut med att förhållandet tagit slut och förklarade samtidigt varför de gått skilda vägar.

”De e hårt, jävligt hårt, men jag valde denna väg efter en hård jävla period i mitt liv och kände att jag behövde gå vidare. Jag kände inte att jag kunde ge mitt förhållande tillräckligt med tid och att jag behövde jobba mer med mig själv”, skrev Samir och fortsatte:

Annons

Annons

”Det är feeett jävla sorgligt och de kommer bli en jobbig tid ett tag framöver som man måste ta sig igenom men jag vet att detta var det bästa för oss båda även att det gör ont”.

Kort efter uppbrottet reste Sigrid utomlands för att komma bort från allt.

”Jag vill egentligen berätta vad som har hänt och varför jag mår så dåligt just nu. 
Det kommer att komma men jag måste komma bort en stund från allt som har varit och bara läka just nu”, skrev hon då på Instagram.

Så deras relation idag

Sedan dess har Samir och Sigrid levt sina liv på olika håll, vilket har synts i deras sociala medier. Sigrid har uppdaterat med bilder från semestern och Samir har delat med sig av att han återigen lagt fokus på musikskapandet.

Tre veckor har nu gått sedan de gick isär. I en frågestund på Instagram story svarar nu Samir på frågan om han och Sigrid fortfarande är vänner.

”Asså vi har inte hängt nu men ja är inte osams med henne”, skriver Samir följt av ett hjärta.

FOTO: IBL/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…