Samir Badran om plötsliga överfallet: ”Varit riktigt rädd”

Samir Badran om plötsliga överfallet: ”Varit riktigt rädd”
I kvällens avsnitt av ”Renées brygga” är artisten och medieprofilen Samir Badran en av gästerna. Under ett samtal med programledaren Renée Nyberg berättar han om hur han 2012 blev överfallen och rånad utanför sitt hem.
Annons

I kvällens avsnitt av ”Renées brygga” gästar politikern Gudrun Schyman, 69, artisten och medieprofilen Samir Badran, 27, och spelmannen och programledaren Kalle Moraeus, 54, Renée Nyberg, 51. Säsongens andra avsnitt bjuder enligt tradition på djupa samtal.

Annons

Efter att Samir förklarat att han inte är så bra på att laga mat, dyker medieprofilens pappa Ahmad Badran plötsligt upp med en picknickkorg. I och med detta kommer familjens egna restaurang i Linköping, som numera är såld, på tal. De ägde restaurangen i 18 år och Samir jobbade där under hälften av dem. När de pratar om restaurangen styrs samtalet in på en dramatisk händelse som inträffade 2012.

Annons

Samir berättar om hur han plötsligt blev överfallen och rånad utanför sitt hem efter att han följt säkerhetsrutinerna och tömt kassorna på restaurangen, och tagit med sig 70 000 i kontanter i väskor hem.

– Jag skulle precis sätta i nyckeln i låset och så kom det en kille från vänster som är maskerad, och knuffade mig så jag ramlade ner på sidan, och sen kom det en kille bakifrån och slog mig med en batong i huvudet mot ansiktet, berättar han och fortsätter:

– Jag lyckades rulla åt sidan och springa till mina grannar där jag krossade deras ruta. Jag tänkte att jag skulle göra så att någonting lät för att skrämma bort dem. De blev rädda och sprang åt helvete. Med väskorna.

Annons

Samir förklarar att den här händelsen påverkat honom mycket och att han idag alltid är på sin vakt.

– Jag har varit riktigt rädd efter den här grejen. Alltså det sätter ju spår såklart, det känns som att jag är förföljd ibland. Bara jag hör ett hastigt ljud blir jag rädd, så det sitter ju kvar, säger han och pappa Ahmad Badran instämmer:

– Vi lever med det än idag. Det var så grovt. De förstörde för en hel familj för bara 70 000. Jag hoppas att de är lyckliga.

”Renées brygga” visas ikväll onsdag klockan 21.00 i TV4.

Foto: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…