Samir Badran om första natten med Sigrid Bernson: ”Hon var…”

Samir Badran och Sigrid Bernson är kära.
Samir Badran och Sigrid Bernson träffades när de dansade ihop i TV4:s Let's dance. Nu berättar de i tv-programmet Breaking news om den första natten ihop.
Annons

Det är många under årens lopp som blivit ihop i TV4:s underhållningsprogram Let’s dance. Artisten Samir Badran, 27, och dansaren Sigrid Bernson, 29, är några av dem. Under 2017-års Let’s dance hettade det till mellan dansparet, men det var inte förrän de hade åkt ut som de hade en mer fysisk kontakt.

Annons

I tv-programmet Beraking news igår med Filip Hammar, 43, och Fredrik Wikingsson, 44, berättar de om första nervkittlande natten.

Paret åkte ut i det sjätte programmet och det var på efterfesten de kysstes första gången, berättar Sigrid Bernson:

– Man hänger så mycket, sen började vi hänga utanför också. Men det var på efterfesten vi…

– Vi var på efterfesten, vi kysstes, vi gick hem med varandra. Nej, vi låg inte första kvällen, för hon var för full, fyller Samir Badran i.

– Det är faktiskt sant. Men det var också för att jag var så nervös, jag tyckte det var väldigt bra att vara full, fortsätter Sigrid Bernson.

Både Samir Badran och Sigrid Bernson uppträdde i årets Melodifestivalen, Samir tillsammans med sin parhäst Viktor Frisk, 23, med låten Shuffla och Sigrid Bernson gjorde debut som artist med låten Patrick Swayze. Sigrid tog sig till andra chansen medan Samir & Viktor kom fyra i finalen.

Nu planerar Sigrid Bernson och Samir Badran att göra en låt ihop, en låt som kommer att påminna om popduon Norlie & KKV:s musik, men som kanske inte är helt rumsren.

– Vi ska göra en låt som våra föräldrar inte kommer gilla, säger Samir Badran.

– Det är något i den som föräldrar kanske inte uppskattar.

Samir Badran är just nu aktuell i kändisversionen av Farmen, Farmen VIP. Programmet sänds på måndagar i TV4 klockan 20:00.

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…