Samir avslöjar: ”Så mycket betalade TV4 mig för Let’s Dance”

Samir avslöjar:
Samir Badran tog hem storkovan under Let's Dance.
Annons

Artisten Samir Badran, 27, gjorde stort intryck i TV4’s Let’s Dance förra året. Inte bara för sin dansprestation, utan också för att han blev kär i sin dansare Sigrid Bernson. Paret avslöjade en tid efter programmets final att de är ett par och har hållit ihop sedan dess.

Samir lyckades hålla sig kvar i danstävlingen under mer än halva programmets delfinaler. Inför miljonpublik dansade han både jive och vals och hyllades stort för sin dansinsats i sociala medier. Men under långfredagen tvingades han lämna programmet efter för få röster. Vinnare den säsong blev sedermera fotbollsspelaren Jesper Blomqvist.

Annons

Men nu avslöjar Samir hur mycket han fick betalt av TV4 för att ställa upp i Let’s Dance. Alla som deltar har olika kontrakt och får därför också olika mycket betalt för de fredagsfinaler som de genomför. Bianca Ingrosso har tidigare i sin podd avslöjat att hon fick omkring 300 000 för sin medverkan och Benjamin Ingrosso kammade hem ännu mer än syrran.

– Jag minns att det var i alla fall över 400 000. Det var väl superskönt för en 16-åring att få den summan, avslöjade han i podcasten ”Tankar med”.

Och Samir är inte sämre.

Annons

– Jag fick 400 000 av TV4, berättar han nu för Hänt.se och fortsätter:

– Jag får nog inte säga det, men skitsamma!

Den här säsongen är Samirs andra hälft Viktor Frisk med i Let’s Dance. Duon tävlar i Melodifestivalen med låten ”Shuffla”, men direkt efter det går Viktor ut på dansgolvet.

Men för honom är inte pengarna viktigt.

– Jag bryr mig faktiskt inte om hur mycket jag får. Ju mer pengar man här, desto olyckligare blir man, det viktigaste är att man har kul, säger han till Hänt.se.

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar