Annons

Så mycket kostar Blondinbellas lyxsemesterAnnons


Isabella "Blondinbella" Löwengrip är bra på att unna sig själv med lyxiga presenter. Den senaste i raden är en lyxresa till Thailand för runt 200.000 kronor.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 26, är just nu på semester med sin familj i Thailand. Hon bloggar själv om att hon detta året har unnat sig en riktig lyxsemester:

”Det är två hus, sovrum i ena och vardagsrum samt behandlingsrum i andra. Det är 24 h service och vi kan äta alla måltider på plats om vi vill, rätt skönt om barnen inte orkar komma iväg samt frukost här.”

Annons

Poolhäng! Det här är alltså vår egna pool som tillhör huset och där vi spenderat förmiddagen ?

A photo posted by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) on

Familjen bor på på det femstjärniga hotellet ”The Slate”, vilket hon själv berättar i en av kommentarerna på sin Instagram. Kostnaden för huset som Blondinbella bor i ligger runt 14.000 kr per natt, vilket blir runt 200.000 kr för två veckors semester, och då är inte flyg medräknat. Något läsarna unnar Isabella:

”Hårt jobb lönar sig. Även för unga och kvinnor. Det är härligt att se. Heja!” ”Bra jobbat, NJUT!!” ”Klart du ska njuta!!!! Så häftigt och inspirerande”

LÄS OCSKÅ: Blondinbellas lyxiga julklapp – till sig själv

Det finns även ett eget massage-rum i huset, jacuzzi, bastu och egen pool.

rum

Härligt stort sovrum i ett av husen.

Isabella Löwengrip semestrade på samma hotell förra året men då bodde de inte lika lyxigt.

”Jag bokade ett minst sagt större boende i år. Vi bodde på det här hotellet förra året men i ett familjerum och då blickade jag bort mot villorna på hotellet och satte upp på min mentala mål-lista. Och nu bor vi här, heja!”

pool

Den lyxiga pool har man för sig själv.

LÄS OCKSÅ: Blondinbella: ”Jag skulle inte lämna en otrogen Odd”

Foto: Stella

Annons


Annons


Laddar