Så kan Kris Jenner ha avslöjat Kylies graviditet: ”Otroligt”

Så kan Kris Jenner ha avslöjat Kylies graviditet:
Efter att det spekulerats kring Kylie Jenners eventuella graviditet i flera månader kan mamma Kris Jenner nu ha avslöjat hemligheten hennes dotter burit på i månader.
Annons

Det har under flera månader tisslats om att den yngsta systern i Kardashian-klanen väntar barn. I september spred sig nyheten om att Kylie Jenner, 20, väntar barn med pojkvännen Travis Scott, 25, som en löpeld. Barnet sägs vara beräknat i februari, men sen i höstas har inga bilder på den blivande mamman synts till, hon har gått in i en radioskugga och verkar inte vilja komma fram.

Annons

I den pågående säsongen av ”Familjen Kardashian” ligger hon också lågt och dyker endast upp i form av telefonsamtal. Nyligen avslöjade hennes äldre syster Khloé Kardashian, 33, att hon är gravid och i det senaste avsnittet av tv-serien såg man hur det var när hon delade nyheten med sin familj. Men det kan även vara så att det högsta hönset momagern Kris Jenner, 62, råkade avslöja Kylies graviditet i samma veva. Sminkdrottningen berättar under ett telefonsamtal med sin mamma att hon misstänker att hennes anställda fotar henne i smyg.

Annons

– Jag lider med Kylie för det finns alltid någon som försöker avslöja en viss situation, säger Kris i programmet.

Och den känns onekligen som att situationen Kris pratar om är den påstådda graviditeten. Eftersom att Kylie har gömt sig för paparazzi i flera månader vore en läckt bild från en anställd i hennes hem ett stort problem.

– Att ha någon i sitt eget hem som försöker ta bilder de inte borde ta är riktigt påfrestande. Du vill kunna lita på människorna du har omkring dig, men vi måste hela tiden vara på vår vakt. Och det är otroligt upprörande när det känns som att du inte kan vara i ditt eget hem, säger hon.

Kris nämnde inte graviditeten, men tittarna är övertygade om att hennes kommentar var en hint på vad som pågår i Kylies liv.

Foto: IBL

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…