Annons
Annons

Robinson-deltagarens skarpa kritik mot TV4 – efter bortklippta scenen: ”Aldrig mått så dåligt”


Deltagarens kritik mot tv4 efter viktraset i Robinson

Robinson-deltagaren Ida Lindström riktar nu kritik mot TV4 som valde att klippa bort hennes tankar om vikthetsen i programmet, efter att samtliga deltagare tvingats ställa sig på vågen.

I Robinson fick deltagarna nyligen väga sig för att se hur deras kroppar påverkats av att delta i programmet. Samtliga deltagare får väga sig och se hur mycket de rasat i vikt av att leva på begränsad föda, och vågen visar dramatiska siffror.

Annons

Deltagaren Ida Lindström riktar nu stark kritik mot TV4. Hon själv hade påpekat och delat med sig om sina tankar kring samhällets vikthets och dess skada i programmet, men produktionen valde att inte ta med det.

”TV4 valde att inte ta med mina tankar om samhällets vikthets i kvällens avsnitt, vilket jag tycker är riktigt tråkigt”, skriver hon nu på sin Instagram och väljer istället att dela sina tankar om vikthets där.

”Kvällens avsnitt visade blandade reaktioner på en hastig viktnedgång. -11 kg för mig hittills alltså. 59 kilo och mycket fett/och muskler fattigare. Detta var jag fullt medveten om när jag ansökte och jag blev inte ett dugg förvånad”, skriver hon och fortsätter:

”Jag är livrädd att klipp som detta triggar fler i den yngre generationen att svälta sig för att uppnå samhällets vidriga normer. Det jag vill säga till er som följer, speciellt till ni tjejer som dagligen omges och påverkas av press i skolan, kompisarna och sociala medier, är att det vi utsätter oss för i Robinson INTE är hälsosamt och ingenting någon ska sträva efter i sin vardag.”

Hon tycker att det är viktigt att lyfta att kroppen inte mår bra av att utsättas för samma påfrestningar som deltagarna i programmet tvingas göra.

”Jag lovar er att min kropp har aldrig mått så dåligt eller varit så orkeslös dom där och då”, skriver hon vidare.

Här är alla deltagare i Robinson 2018:

18
Visa bildspel

/
...
Visa mer

HETAST PÅ HÄNT TV: BENJAMIN INGROSSO skrev ”DANCE YOU OFF” till sin EX-FLICKVÄN

LÄS OCKSÅ: Efter romansen i Robinson – beskedet om Nicole får Pascal i chock

LÄS OCKSÅ: Deltagarnas chock efter viktraset i Robinson: ”Det känns bisarrrt”

FOTO: TV4, Instagram

DELA
TWEETA
MAILA
Annons

Annons
Annons


Annons


Laddar