Robin Bengtsson om bröllopsplanerna: ”Inget klyschigt”

Robin Bengtsson om bröllopsplanerna:
Artisten Robin Bengtsson friade till Jennie salte i våras. Nu berättar han om hur han föreställer sig det perfekta bröllopet.
Annons

Melodifestivalen-vinnaren Robin Bengtsson, 27, förlovade sig med kärleken Jennie Salte i mars i år. Så småningom stundar bröllop och i podcasten ”Livshjulet” berättar Robin Bengtsson om hur hans drömbröllop skulle se ut.

Annons

– Ganska litet bröllop är min grundtanke. Så börjar man tänka på vilka man vill ska komma och så inser man att det kommer verkligen inte bli något litet bröllop det här, säger Robin Bengtsson och fortsätter.

– Det är väldigt svårt. Jag vill såklart att alla man tycker om ska vara med och fira. Samtidigt som jag inte vill ha det här klassiska prins och prinsessa-bröllopet liksom.

Robin Bengtsson kan absolut tänka sig gifta sig i kyrkan. Men förutom den traditionen kliver han gärna utanför mallarna när det gäller bröllopsplaneringen.

– Inget klyschigt bröllop. Jag vill ha något som känns väldigt eget och uttänkt och som passar oss liksom. Så det är tåls att fundera på, säger Robin Bengtsson.

Robin Bengtsson friade till Jennie Salte i mars. Nu berättar han om bröllopet.
Robin Bengtsson friade till Jennie Salte i mars. Nu berättar han om bröllopet.

I och med att Robin är musiker, och har många vänner som jobbar inom samma bransch, är det lätt att tänka sig ett musikaliskt bröllop. Men där sätter Robins fästmö ner foten.

– Det är Jennie väldigt noga med. ”Det ska inte vara nån konsert, bara så du vet det”. Så vi får väl se hur mycket musik det blir, säger Robin.

Men själva planeringen inför den stora dagen ligger för närvarande på is.

– Vi har inte kommit så långt på den fronten än, vi avvaktar lite, säger han till Hänt.

Nu väntar istället semester för honom, treåriga sonen och Jennie Salte. Det blir en vecka i Spanien följt av en vecka i Grekland.

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…