Annons
Annons

Raseriet efter Pernilla Wahlgrens lyxresa – nu ryter hon ifrånHennes fans är galna över lyxlivet men ryter artisten ifrån på sin blogg

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Pernilla Wahlgren, 49, har en tendens att väcka känslor vare sig det handlar om hennes spontanitet i programmet ”Wahlgrens värld” eller extravaganta lyxliv där hon vattnar grönskan i trädgården med champagne. Dyra väskor, resor och möbler. Det går ingen nöd på sångerskan.

Men nu har hennes trogna fans satt kaffet i fel strupe för när Pernilla med vännerna Sofia Wistam, 51, Jessica Wahlgren, 42, och Emilia Löf Karlsson, 33  nyligen besökte Dubai blev det liv i luckan.

Annons

Där har de vältrat sig i lyxiga middagar, bott på  Palazzo Versace till ett pris av 39 000 kronor för fyra nätter, njutit av safarifärd, ridit på kameler, shoppat i den enorma gallerian som finns och badat i några av hotellets tre pooler.

Och följarna ser rött på Pernillas Instagram:

”Fick en bitter eftersmak i munnen då alla kvinnor i landet fortfarande behandlas som lägre stående varelser”, skriver en person.

”Nej till Burka och Niqab!”. Inte många som får betalt för att ligga och softa i en pool!”, kommenterar en annan.

”Det finns faktiskt andra som jobbar och sliter, på riktigt lite mer och som VERKLIGEN skulle vara värda ÅTMINSTONE en  resa nånstans”, hävdar en tredje.

”Tänk på gästarbetarna också. Som jobbar som slavar nästintill. Vägra diktaturer. Vägra Arabiska halvön”, påpekar en annan.

LÄS OCKSÅ: Prinsessans osmakliga lyxliv

När man flyger ska man flyga med klass..! ?✌️✈️ @emirates #valentinobag #dubaibaby

A post shared by Pernilla Wahlgren (@pernillawahlgren) on

Även på bloggen är det red alert där sångerskans trogna fans inte kan hantera  lyxlivet utan fortsätter att kräva svar på hur världsfrånvänd hon är:

”Det blev lite för mycket av det GODA tycker jag, lyx i överflöd och det är nästan så att jag börjat tröttna”, skriver en person.

”Varför Pernilla är ”värd” det här förstår jag inte heller, hon var nyss en massa dagar i Italien?”, kommenterar en annan.

Men nu ryter Pernilla Wahlgren ifrån. På sin blogg har hon lämnat avtryck i sitt eget kommentarsfält:

– ALLA resor som spelas in för tv står produktionsbolaget så klart för. Detta gäller ALLA typ av program. I mitt fall är det däremot olika från gång till gång eftersom jag spelar in en realityserie om mitt liv där jag råkar resa en hel del, och där jag själv väljer vilka resor som ska dokumenteras i programmet eller ej . Så om jag har en resa bokad sedan länge som jag själv har betalat , och sedan filmteamet följer med så betalar dom självklart varken sina resor eller sitt boende.

5
Visa bildspel

/
...
Visa mer

LÄS OCKSÅ: Biancas ord om Pernillas livsstil: ”Så vill jag inte leva mitt liv”

LÄS OCKSÅ: Dottern Pegs oro över Jesper Parneviks hälsa: ”Skulle kunna gråta”

Foto: IBL

DELA
TWEETA
MAILA
Annons

Annons
Annons


Annons


Laddar