Profilen avslöjar: Så övertalar TV4 kändisarna att vara med i Let’s Dance

Profilen avslöjar: Så övertalar TV4 kändisarna att vara med i Let's Dance
Har du någonsin undrat hur TV4 lyckas få upp alla stjärnor på dansgolvet i Let's Dance? Vi har svaret!
Annons

Let’s Dance på TV4 drar igång om bara några veckor.

Redan nu har produktionen släppt namn på nya deltagare, och där återfinns bland andra den svenska Hollywoodstjärnan Britt Ekland, skidåkaren Gunde Svan och så artisten Viktor Frisk.

Annons

Programmet, som gått på tv ända sedan 2006, har haft de flesta stora namnen på dansgolvet. Allt från Ingemar Stenmarck till Anna Book och i princip hela familjen Wahlgren. Säsongerna har miljonpublik och skapar både rubriker och stort engagemang från svenska folket.

Men nu avslöjar TV4-profilen Cecilia Ehrling, 33, hur den hemliga rekryteringsprocessen egentligen går till. Cecilia är en av dansarna i programmet och har kammat hem flest vinster.

Nu berättar hon på sin blogg hur produktionen väljer deltagare.

”Många av er undrar säkert hur det går till när kändisarna blir rekryterade. Det är faktiskt inga som helst konstigheter. De som jobbar med castingen till programmet ringer helt enkelt till dem och frågar, och sen är förhandlingarna igång. Många av de stora namnen kan dock vara väldigt svåra att få med då de oftast är uppbokade på sina olika jobb lång tid i förväg.”, skriver hon i ett inlägg.

Annons

Hon fortsätter och berättar hur viktigt det är att vara ute i god tid – om man ska få med en superstjärna i Let’s Dance.

”Jag vet ju t.ex. hur det är för mig själv, redan i december 2017 blev jag bokad för jobb i december 2018. Så, ja… Vissa kändisar får man fråga redan nu om de kan vara med 2019. Det tar så oerhörd mycket tid med Let’s Dance så de kan ju knappt vara bokade på någonting annat under hela Let’s Dance-säsongen. Let’s Dance blir mer eller mindre ett heltidsjobb för dem under flera månader (eller så länge de är kvar i programmet i alla fall)”, skriver hon i samma inlägg.

Cecilia, som i höstas berättade att hon väntar barn med sin kärlek Fredrik Danemark, lovar i samma inlägg att hon kommer tillbaka till programmet 2019, efter att hon fått sitt barn.

SE OCKSÅ: Mia Parnevik: ”Därför tackade jag nej till Let’s Dance”

FOTO: Ibl

Dela på:
Annons
Laddar