Prinsessan Madeleines vändning i relationen med prinsessan Sofia

Prinsessan Madeleines och prinsessan Sofias relation blir varmare.
Prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia har aldrig gjort sken av att ha en nära relation. Madeleine bor dessutom sedan en tid tillbaka i USA och svägerskorna träffas sällan. Men nu kan prinsessan Madeleines fina gest visa på att prinsessornas kyliga relation är på väg att tina upp.
Annons

Prinsessan Madeleine, 36, och maken Chris O’Neill, 44, bor sedan sommaren 2017 i sitt hus i Florida på heltid. Sedan flytten har prinsessan Madeleines representation för det svenska kungahuset minskat och prinsessan har lagt fokus på sitt nya liv i USA samt barnen Leonore, 5, Nicolas, 3, och Adrienne, 1.

Det har tidigare spekulerats i att prinsessan Madeleine och prins Carl Philips hustru, prinsessan Sofia, inte alltid haft ett hjärtligt förhållande till varandra. Deras kyliga sätt mot varandra har märkts i officiella sammanhang och det har sagts att de två prinsessorna är mist sagt olika som personer.

I vintras var prinsessan Sofia och prins Carl Philip på semester tillsammans med barnen prins Alexander, 2, och prins Gabriel, 1, till Floria. Dock ville inte hovet uppge om paret besökt prinsessan Madeleine och Chris O’Neill i deras hem.

– Vad familjen har gjort och hur de har träffats under privata sammanhang är inget vi kommenterar. Sen så har prinsessan Madeleine varit i Sverige över jul och nyår och det innebär också att de är precis hemkomna och tillbaka i Florida, sa hovets informationschef Margareta Thorgren då till Expressen.

Kyliga relationen mellan prinsessorna tinar upp

Men nu verkar det som att relationen mellan prinsessan Madeleine och prinsessan Sofia blivit något varmare.

I maj 2018 startade prinsessan Sofia och prins Carl Philip ett eget Instagramkonto.

Välkomna till vårt officiella instagramkonto. Som ni märker har vi redan lagt upp foton under en tid för att ge er en inblick i vårt arbete, de uppdrag vi genomför och framförallt de frågor vi brinner för. Hoppas att ni vill följa oss!”, skrev de på Instagram då.

Trots att prinsessan Madeleine också har ett eget Instagram-konto har det inte skett någon större interaktion mellan svägerskorna – förrän nu.

Häromdagen la prinsessan Sofia upp ett inlägg från sitt besök på Sofiahemmet i Stockholm.

Blev väldigt berörd av de två dagar jag tillbringat tillsammans med medarbetarna på Mandometerkliniken som erbjuder behandling av aneroxia och bulimi. De krossar myter och bygger förtroende i kampen mot ätstörningar. Tack till alla patienter för att ni delade med er av era personliga berättelser och för den skillnad ni på Mandometerkliniken gör”, skrev prinsessan Sofia i inlägget.

Inlägget har i skrivande stund över 8 000 likes – och en av dem som lajkat inlägget är självaste prinsessan Madeleine.
FOTO: Anders Wiklund/TT, Instagram 

Läs också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…