Prinsessan Madeleines oväntade besked efter förlossningen: ”Kommer att stanna”

Prinsessan Madeleines oväntade besked efter förlossningen: ”Kommer att stanna”
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill fick en liten prinsessa i fredags, och nu meddelar de att prinsessfamiljen kommer att stanna i Sverige. I alla fall för nu.
Annons

I fredags föddes ännu en liten prinsessa till världen. Prinsessan Madeleine, 35, och Chris O’Neill, 43, blev trebarnsföräldrar och Leonore, 4, och Nicolas, 2, fick en lillasyster. Förlossningen ägde rum på Danderyds sjukhus i Stockholm, trots att familjen är bosatt i London i England.

Annons

Annons

Efter en förlossning varvar mammorna gärna ner för att landa i vardagen och inga undantag är det för Madeleine. Innan familjen tar sig tillbaka hem till London igen kommer de att stanna kvar i Sverige under flera veckors tid för att få lugn och ro, och för att kunna ta hjälp av, umgås och vara nära resten av den svenska kungafamiljen.

– Prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill kommer att stanna i Sverige under en stor del av våren för att få en lugn start med barnet, och även för en del uppdrag, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Damtidning.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar