Prins Harry om relationen till Elizabeth: Får panik

Prins Harry panik av att träffa drottning Elizabeth
Trots att prins Harry levt 34 år i närheten av drottning Elizabeth blir han fortfarande nervös när han ska träffa sin farmor. Det berättar han i en ny dokumentär.
Annons

Har du någon gång blivit nervös av att träffa din farmor? Då har du något gemensamt med brittiske prins Harry, 34. I den nya dokumentären Queen of the world erkänner prins Harry att han än i dag blir skakis av att stöta på sin 92-åriga farmor, drottning Elizabeth,  i korridorerna i Buckingham palace.

I dokumentären träffar prins Harry en grupp gäster, som varit på besök i Buckingham palace i två veckor. Till dem berättar han att de förmodligen har tillbringat mer tid på residenset än vad han själv har gjort under alla år som barnbarn till drottningen – trots att de bara varit där i ett par veckor.

Till gästerna ger prinsen tips på hur de ska bete sig när de träffar drottningen.

– Har ni stött på drottningen än? Få inte panik om ni möter henne i korridorerna, för det vet jag att ni kommer få. Det får vi alla, säger prins Harry till gästerna i dokumentären.

Dokumentären Queen of the world är en serie i två delar. För första gången på länge har drottning Elizabeth låtit filmare komma in i Buckingham palace för att dokumentera hennes roll globalt och hur hon sakta men säkert ger över stafettpinnen till de yngre medlemmarna i den kungliga familjen.

Se trailern till dokumentären här:

FOTO: Ibl

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…