Här bryter prins Harry mot militära regeln: ”Gjort oss alla besvikna”

Här bryter prins Harry mot militära regeln: ”Gjort oss alla besvikna”
Prins Harry trotsade nyligen en militär regel som handlar om huruvida man får kombinera skägg och uniform. Nu kommer reaktionerna.
Annons

Visst är han snygg i sitt skägg, men nu har prins Harry fått en hel del kritik för sin orakade haka. Under helgen var det dags för den årliga ceremonin i London vid Cenotaph för alla som stupat i krigen. Och både prins William, 35, och prins Harry, 33, fanns på plats i sina militäruniformer för att se sin far prins Charles lägga ner en krans med vallmoblommor.

Annons

Men det som fått vissa att kritisera prinsen är en militär regel om att man inte får bära skägg om man är klädd i uniform under denna ceremoni och även andra dagar.

– Han har gjort oss alla besvikna, han skulle ha rakat sig dagen till ära, sa en talesman för ett kavalleriförband till Daily Mail.

Prins Harry trotsar regeln och behåller skägget.

Prins Harry har som bekant själv aktivt deltagit i armen som han lämnade 2015 för att ägna sig mer åt sina kungliga uppdrag och sina välgörenhetsorganisationer. Och eftersom han inte längre är en aktiv militär så menar andra officerare att prinsen inte heller behöver ta bort sitt nu så karakteristiska skägg bara för att kunna klä sig i uniform.

Foto: IBL

Artikeln publicerades först på Svensk Damtidning.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…