Peter Settmans ord om nya kärleken: ”Hon förstår inte ett ord svenska”

Peter Settmans ord om nya kärleken: ”Hon förstår inte ett ord svenska”
När Peter Settman gästade Efter fem på TV4 och berättade han om livet i USA - dessutom avslöjade han att han träffat en ny kärlek.
Annons

Skådespelaren Peter Settman, 50, blev känd för svenska folket som Ronny i duon Ronny & Ragge, där han spelade mot Fredde Granberg, 48.

Sedan karriären drog igång har han varit haft många framgångar och har bland annat fått pris för bästa manliga skådespelare. Förutom att vara skådespelare är 50-åringen också producent.

Annons

Efter tio års uppehåll från populära serien Playa del Sol är Peter nu tillbaka med gänget på Gran Canaria och i samband med det gästade han TV4:s Efter fem för att prata om inspelningarna, men också om sitt livet.

Peter är pappa till fyra barn i två årskullar. Äldsta barnen är 22. år respektive 18 och de yngsta är 11 år respektive 9. Tv-profilen menar att han har vuxit in mer och mer i papparollen med åren.

– Jag känner mig mer bekväm som pappa. För det första: jag tycker om att bli äldre. Jag tycker att jag har blivit en mer harmonisk person, jag gillar det. Jag tycker om det. Jag tycker att jag kommit in en hel Peter och i papparollen också. Jag var ju ganska ung när jag fick min första pojke. 27 var jag, jag hade precis tagit av mig polisongerna nästan. Idag är jag 50, det är klart det är skillnad på vem jag är.

”Bästa jag har gjort”

För två år sedan flyttade Peter till Los Angeles för att producera tv-program även i USA.

– Det är bland det bästa jag har gjort. Jag tycker om att utmanas, när det blir lite för enkelt blir jag uttråkad. Jag måste ta mig ur min bekvämlighets zon, säger Peter om flytten till andra sidan atlanten.

Under besöket i Efter fem pratar Peter även om dejting och säger att det hade varit kul att testa online-dejting, men att det inte blivit av för att han är en offentlig person.

När han får frågan om dejtinglivet i USA där han inte blir lika igenkänd på stan, säger han att dejting på andra sidan jorden inte är så enkelt ändå.

– De säger att Los Angeles är den sämsta staden att dejta i för att alla är besatta av att bara ta sig framåt. Amerikanare framför allt om man ska generalisera, säger Peter och fortsätter:

– I Los Angeles är det mycket så, här är jag, alla vill bli skådisar.

Men till slut avslöjar Peter Settman att han lyckats finna kärleken i USA ändå, trots de dåliga oddsen.

– Jag har träffat någon där. Så jag sitter på det torra, säger Peter och lägger till att han är kär.

– Ja, det är roligt. Hon förstår ju inte ett ord svenska, så jag kan ju säga vad jag vill. Det är ju det roligaste jag vet. Jag är ju barnslig i grunden så jag brukar prata svenska och så här, det tycker jag är kul.

FOTO: TV4, Naina Helen W. Jåma/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…