Peter Forsberg om att bli pappa igen

Peter Forsberg om att bli pappa igen
Trots tre barn på kort tid så stänger inte Peter Forsberg dörren för att skaffa fler familjemedlemmar: "Man vet aldrig".
Annons

Peter ”Foppa” Forsberg, 43, och fästmön Nicole Nordin, 29, har de tre små yrvädrena Lennox, 4, Lily, 2, och det senaste tillskottet Diego, 9 månader.

I en längre intervju med Expressen, berättar den tidigare Modo- och Colorado Avalanche-spelaren att han inte stänger dörren till att kanske utöka familjen ytterligare framöver.

– Nej, det kommer ingen fler inom ett eller två år. Men man vet aldrig.

Peter och Nicole har precis varit i Kenya och inspelningen av ”Det stora äventyret” för att sedan snabbt flyga vidare till Los Angeles under förra helgen för att bli hyllad som en av NHL:s 100 största stjärnor genom tiderna.

Annons
Peter Forsberg med sin fästmö Nicole Nordin.
Peter Forsberg med sin fästmö Nicole Nordin.

Den äldsta sonen, Lennox har prövat på att gå i pappas fotspår och åkt skridskor i vinter.

– Ja, det blir roligare och roligare för honom. När man frågar honom om han vill åka skridskor, så vill han alltid det. Hans ögon lyser upp.

Nicole inflikar:

– Han tycker nog att det är roligare att åka med mig för då känner han att han är bättre, säger hon till Expressen.

Peter och Nicole träffades 2010 genom gemensamma vänner och det var kärlek vid första ögonkastet. De växlade snabbt ringar. Enligt Foppa visste inte Nicole vem han var när de träffades första gången.

– Hon är inte så där hockeytokig, så jag tror faktiskt inte hon gjorde det. Hon kanske hade hört namnet, men hon visste inte hur jag såg ut, sa han tidigare i Hellenius hörna.

Paret bor på Östermalm och enligt uppgift i en 225 kvadratmeter stor lyxvåning med två takterasser.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…