Pernillas svar efter Benjamins kritik mot Wahlgrens värld

Därför fortsätter Pernilla Wahlgren och BIanca Ingrosso med Wahlgrens värld trots att Benjamin inte vill vara med.
Benjamin Ingrossos kritiska ord om Wahlgrens värld fick fansen att rasa mot Pernilla och Bianca. Nu förklarar Pernilla varför hon och Bianca fortsätter med Wahlgrens värld trots att andra familjemedlemmar inte vill vara med.
Annons

Artisten Benjamin Ingrosso, 21, är inte längre med i familjens realityserie Wahlgrens värld – och valet är helt och hållet hans eget. I podcasten Fördomspodden med Emil Persson förklarar han känslorna kring sin medverkan och riktar samtidigt skarp kritik mot produktionen.

Annons

– Jag har ju precis skrivit en hel låt som handlar om det. Och det har jag sagt väldigt mycket, det är väl fine att prata om släkt i intervjuer, men de som vill lyssna på mig börjar också tröttna på att bara höra om min familj. De vill ju höra vad jag gör och hur jag tar mig fram i livet. Programmet har jag inte så bra koll på för jag är inte med men jag vet ju att det är superuppskattat, men när man ska komma och prata om sitt arbete som man hållit på med länge kan det vara lite keff att bara sitta och prata om dem, säger Benjamin i podden.

När Emil Persson påpekar att han upplever att produktionen gärna vill porträttera Benjamin som världsfrånvänd och oupplyst håller Benjamin med. Benjamin avslöjar även att det är en stor orsak till varför han inte längre vill vara med i programmet.

Annons

– Den bilden har de väl gett lite väl mycket och det är därför jag känner att jag inte vill vara med så mycket, just för man vet aldrig hur de klipper. Det är mamma och syrran som godkänner det och de tänker inte på att jag framställs ”bla, bla, bla”. Och ibland har jag blivit filmad fast jag inte vill alls när jag var hemma och då är jag irriterad från första stund, säger Benjamin.

Fansen rasar efter Benjamins ord

Benjamins ärliga ord och skarpa kritik fick många av Pernilla Wahlgrens bloggläsare att reagera. I bloggens kommentarsfält valde flera att rikta kritik mot Pernilla för att hon och Bianca fortsätter spela in trots att alla inte vill vara med.

Annons

”Lyssnade på Benjamin i fördomspodden och ja, han är en vuxen man man inte behöver dalta med. Men jag fattar faktiskt inte hur du som mamma tänker när du släpar hem filmteam till ditt hem säsong efter säsong när inte hela familjen vill det?”, skriver en läsare.

”Varför utsätter man sig själv och sin familj för detta? Vill ens Theo vara med? Vad tycker egentligen hans pappa om att hans son hängs ut i programmet offentligt?”, skriver en annan.

Pernilla Wahlgren möter kritiken i en svarande kommentar:

”Benjamin väljer som sagt själv om han vill vara med eller inte. Det går bra att bo med mig utan att bli filmad. Så han lider inte av att vi gör programmet. Och anledningen till att vi fortsätter är för att Wahlgrens Värld har blivit ett enormt omtyckt och populärt program – vilket vi är väldigt glada för!”, skriver hon och fortsätter:

Annons

”Efterfrågan är stor, så det är knappast så att vi själva tvingar oss på TV-tittarna…! Jag har faktiskt aldrig fått så mycket kärlek för något som för vår Realityserie. Varje dag får vi uppskattades kommentarer och fina ord från trogna tittare och folk på gatan som kommer fram! Och det uppskattar vi verkligen, ska ni veta! Det är inte lätt att som ”realityserie” tävla mot stora TV-produktioner som ”Melodifestivalen” och ”Så mycket bättre”. Och att vi sedan gick och VANN över dessa, när vi blev framröstade som ”Årets Program” är det största och finaste beviset man kan få på hur pass uppskattat Wahlgrens Värld faktiskt är!”.

FOTO: IBL/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…