Pernilla Wahlgrens pinsamma lögn – när hon köpte sexleksaken: ”Blir lite generad”

Pernilla Wahlgrens pinsamma lögn – när hon köpte sexleksaken:
Pernilla Wahlgren skulle köpa sig en sexleksak. Men väl i butiken valde artisten att dra till med en liten vit lögn inför personalen.
Annons

Pernilla Wahlgren, 50, är minst sagt en av Sveriges bjussigaste kändisar. I populära programmet ”Wahlgrens värld” på Kanal 5 berättar hon om allt från analkramp till att trimma sin son Benjamin Ingrosso, 20, i stjärten och i podcasten ”Wahlgren och Wistam” är hon inte mindre blygsam.

Annons

I veckans poddavsnitt avslöjar Pernilla Wahlgren nämligen att hon vid ett tillfälle har köpt en sexleksak. Men eftersom hon tyckte att inköpet var pinsamt, valde hon att snabbt ljuga för personalen i affären.

– Jag blir alltid lite generad att prata om sånt här. Jag har faktiskt köpt en massagegrunkemoj en gång. Inte en dildo, utan ett litet ägg eller någonting, säger hon i podcasten och fortsätter:

– Men jag sa till biträdet att det var en present till min bästa kompis och bara ”Kan du slå in den?”. Jag kände bara att ”du ska inte tro att det är till mig”.

Annons

Sofia Wistam, 50, som har podden tillsammans med Pernilla, brister ut i skratt över kollegans pinsamma lögn och menar att personalen garanterat hört den vitsen förut.

– Det är ju gulligt. Men hon i kassan måste ju ha tänkt ”åh, inte en till”, säger hon och skrattar.

”Wahlgren och Wistam” släpps varje söndag.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar