Pernilla tvingas till operation – så påverkas Wahlgrens värld

Pernilla Wahlgren tvingas till operation.
Pernilla Wahlgren gör succé med både realityserien Wahlgrens värld och showen Kort, glad och tacksam. Men nu avslöjar sångerskan att hon tvingas genomgå en operation.
Annons

Pernilla Wahlgren, 51, är ständigt aktuell. Hon visar dels sina privata sidor i egna realityserien Wahlgrens värld och showar på scenen med showen Kort, glad och tacksam. I showen firar hon 40 år som artist. Kort, glad och tacksam har fått fina recensioner och förlängd spelperiod till april.

I showen sjunger Pernilla Wahlgren naturligtvis sin älskade 80-talshit Piccadilly cirkus, inklusive det fyrstrukna cisset, som fortfarande sitter som det ska.

Annons

Detta är trots att Pernilla Wahlgren fått polyper på stämbanden. I en intervju i Aftonbladet avslöjar Pernilla Wahlgren att hon måste operaras för polyperna.

Efter operationen måste hon vara helt tyst i tio dagar. Hon får inte heller sjunga på en månad.

Trots att det kommer att ta lång tid för Pernilla Wahlgren att återhämta sig från operationen tänker hon inte ställa in inspelningen av Wahlgrens värld.

Tittarna får klara sig utan hennes röst och Pernilla själv har en lösning på hur hon ska kommunicera.

– Jag får ha skyltar med det jag vill säga, det kommer bli skitroliga avsnitt, säger hon till Aftonbladet.

Haft problem med polyper tidigare

Pernilla Wahlgren har haft problem med polyper på stämbanden tidigare. Redan 2016 bloggade hon om att hon hade stora problem med rösten. Hon fick under denna period också ställa in flera konserter för att vila rösten.

Rösten höll nästan …!  Den bär ju inte på samma sätt som den gjorde innan jag fick Polyper på Stämbanden , men jag kan sjunga om jag håller igen mer än vanligt.  Då funkar det skapligt iallafall…! Men min röstvila – dvs inga långa konserter – som jag har undvikit den senaste tiden har varit oerhört viktig för min rehabilitering!” skrev Pernilla Wahlgren på sin blogg i augusti 2016.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…