Pernilla Wahlgren stoppade Bianca Ingrossos chockerande sexavslöjande

Pernilla stoppade Biancas sexavslöjande: ”Säg det inte”
Nu avslöjar Pernilla Wahlgren vad hon hindrade sin dotter Bianca Ingrosso att säga under den omtalade showcasten i Globen – mitt under showen. ”Skrek ut i publiken”, säger Pernilla i sin podcast.
Annons

När Bianca Ingrosso, 24, och Alice Stenlöf, 22, intog Globen med sin showcast förra helgen var mamma Pernilla Wahlgren, 51, på plats i publiken. På Instagram delade hon efter showen med sig av bilder, videos och sin stolthet.

Annons

Så OBESKRIVLIGT STOLT över min Bianca och Alice, och över det ni gjorde i kväll!!!! Briljanta var ni! Ni fullkomligt ÄGDE ett fullsatt GLOBEN!!! Så mycket skratt, tårar och känslor!!! Hela Globen kokade, och jag var den stoltaste mamman i universum…!!!”, skrev Pernilla i ett inlägg.

Publiken på plats fick ta del av både dans, sång och intima avslöjanden, och Pernilla var inte den enda som hyllade Bianca och Alice efter showcasten. På sociala medier har hyllningar från både vänner, fans och familjemedlemmar flödat.

Annons

I podcasten Wahlgren och Wistam som Pernilla driver ihop med Sofia Wistam avslöjar hon nu hur hon stoppade sin dotter från att berätta en privat sak om sig själv.

– Nu när Bianca hade sin poddshow, så var det ju mycket sånt här, heta stolen, saftiga avslöjanden om henne. Intima hemliga saker. Jag visste ju om allting, hon har berättat allt för mig, säger Pernilla.

”Skrek ut i publiken”

Bianca Ingrosso delar gärna och ofta med sig av mer privata saker till sina följare och det var när Bianca skulle avslöja vilken känd DJ hon haft sex med, som Pernilla agerade från sin plats i publiken.

– Det var någon DJ hon hade legat med, och du bara skrek ut i publiken: Säg det inte! Vilket hon inte heller gjorde, förklarar Sofia Wistam, som också fanns på plats i publiken.

Pernillas ord fick faktiskt Bianca att hålla den grejen för sig själv.

– Jag kände bara att det är 10 000 personer där och du ska berätta någon gammal grej, det behöver du inte. Så jag tog sats och ropade verkligen: Nej!, säger Pernilla och fortsätter:

– Det fick stopp på henne faktiskt.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…