Pernilla Wahlgren om sin okända bror: ”Ses inte så ofta”

Pernilla Wahlgren om sin okända bror:
Hela familjen Wahlgren arbetar med underhållning – utom en. Nu berättar Pernilla Wahlgren om varför hon sällan träffar sin okände bror. – Det blir inte att man ses lika ofta, säger hon.
Annons

Familjen Wahlgren är en av Sveriges mest kända familjer, inte minst för sin egen realityshow ”Wahlgrens värld”, där tittarna får följa främst Pernilla Wahlgren, 49, Bianca Ingrosso, 22,  Benjamin Ingrosso, 20, och Oliver Ingrosso, 27, men även  Christina Schollin, 79, Hans Wahlgren, 80, Niclas Wahlgren, 51, och Linus Wahlgren, 41. Till och med hunden Dino, 2, får stort utrymme i Kanal 5-serien.

Annons

Men en familjemedlem som inte syns speciellt mycket är Pernilla Wahlgrens mer okände bror Peter Wahlgren, 54. Han är den enda av syskonen som inte valt en karriär inom showbiz, utan har istället jobbat som valutahandlare i nästan 30 år. För två år sedan valde han att säga upp sig från sitt jobb för att i stället utbilda sig till brandman, berättade mamma Christina Schollin tidigare för Hänt.

Men det är inte på grund av yrkeskarriären som Pernilla Wahlgren sällan träffar sin bror – utan på grund av geografi. Peter och hans familj bor nämligen i Dalarna, medan alla andra bor i Stockholm.

– Mina barn har träffat Niclas och Linus mycket mer än Peter. Det är eftersom han på senare år har flyttat till Dalarna och då blir det inte att man ses lika ofta, säger Pernilla Wahlgren i ”Wahlgrens värld”.

”Wahlgrens värld” sänds på torsdagar 21.00 i Kanal 5 och på Dplay.

Pernillas bror Peter Wahlgren. Foto: Kanal 5

Foto: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…