Pernilla om sexövergreppet: ”Vågade inte säga ifrån”

Pernilla om sexövergreppet:
Nu öppnar Pernilla Wahlgren upp om händelsen som förföljt henne i 32 års tid.
Annons

De senaste veckorna i samband med #metoo har flera kända kvinnor klivit fram och berättat om övergrepp och trakasserier de utsatts för.

Annons

Nu ansluter sig Pernilla Wahlgren, 49, till den skaran. I en stor intervju med Expressen avslöjar hon att hon om en händelse som förföljt henne hela livet, som inträffade när hon var 17 år och fick massage för första gången.

– Jag var 17 år och hade aldrig fått massage förut, då vågade jag inte säga ifrån när han sade åt mig att ta av trosorna och masserade obehagligt nära mitt kön och nuddade det flera gånger. Jäkla äckelgubbe!

Annons

Pernilla säger att hon önskar hon vågat säga ifrån, och att hon är förbannad på sig själv för att hon inte gjorde det.

– Hade det hänt i dag skulle jag ha sagt i från, men då var jag osäker. ”Ska det vara så här? Det kanske bara är jag som är överkänslig?”.

Händelsen som inträffade för 32 år sedan har hon förvisso inte glömt, men hon har vågat gå på massage efteråt trots det som hände.

– Men ingen annan har bett mig att ta av trosorna.

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…