Annons

Pennys oväntade festavslut: ”Rann längs benen”Annons


Penny Parnevik har haft en fartfylld sommar i Sverige som innehållit både roliga och kanske mindre väntade händelser. Efter tre hårda partynätter skedde en liten olycka. – Det rann längs mitt ben, berättar hon.

Hela familjen Parnevik har som vanligt spenderat den största delen av sommaren i Sverige, och Penny Parnevik, 20, har haft en minst sagt fartfylld Sverigesommar. I hennes och systern Peg Parneviks, 21, podcast Pillowtalk berättar hon gladeligen om roliga händelser från sommaren, men också om en händelse som var lite mindre rolig.

Annons

– Omg jag bajsade på mig i sommar! säger Penny.

– Va, euw…, säger systern Peg som svar.

– Det var för att jag drack så mycket, säger Penny och fortsätter:

– Jag festade i tre dagar, och en morgon vaknade jag och ba ”fy fan vad jag måste bajsa”, men jag var med en kille. Så det är ju inte som att jag kan bajsa när han är där på morgonen.

– Eller så kan du? Who cares? säger Peg.

– Nej men alltså, det skulle explodera. Det skulle bli galet, säger Penny.

Ja, hon höll sig tills han drog därifrån. Men när hon vinkat av killen ute på parkeringen och precis skulle springa in till huset skedde olyckan plötsligt.

– Jag hade på mig mammas kashmir-byxor som hon precis köpt och som hon älskar. Och jag känner hur det bara rinner ner för mina ben, berättar Penny.

Vi får hoppas att mamma Mia inte blev allt för ledsen över olyckan som råkade ske i hennes nya byxor.

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks tampong fastnade – bad pappa om hjälp

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks bröllopsplan med Filip: ”Han sa ja”

Foto: IBL


Annons
Annons


Laddar