Penny Parneviks oväntade fråga gjorde pojkvännen paff: ”Jag är absolut livrädd”

Penny Parneviks oväntade fråga gjorde pojkvännen paff:
Innan Douglas Murray bjöd ut Penny Parnevik på dejt frågade han hennes föräldrar om lov. Men han själv är inte helt säker på att han hade godkänt sin framtida dotter att dejta någon som är 17 år äldre.
Annons

Penny Parnevik, 20, och pojkvännen Douglas Murray, 38, har känt varandra i många år, men det var i höstas som de berättade att de var ett par. Douglas är en vän till familjen, men främst en vän till Pennys föräldrar Mia Parnevik, 50, och Jesper Parnevik, 53. Innan Douglas tog Penny på en första dejt frågade han de blivande svärföräldrarna om lov.

Annons

Både Jesper och Mia var okej med det, men när Penny frågar Douglas om hur han själv hade reagerat på att hans framtida dotter hade träffat någon som var 17 år äldre än henne är han inte helt säker på att han hade varit okej med det.

– Jag är ju absolut livrädd för det här, säger Douglas i podcasten ”Pillowtalk”, och fortsätter:

– Jag tror ju på karma så jag väntar bara på att det ska hända min dotter, och hon kommer då inte träffa en 17 år äldre jättesnäll kille som jag själv.

Douglas Murray har tidigare dejtat Tiger Woods exfru Elin Nordegren, som från början var barnflicka hos familjen Parneviks.

TV3-programmet ”Parneviks” har premiär igen den 20 mars.

Annons

Nyfiken på Douglas? Spana in honom här:

Foto: IBL, Instagram

Dela på:
Annons
Laddar