Penny Parnevik talar ut – därför går hon i terapi: ”På grund av en annan person”

Penny Parnevik talar ut – därför går hon i terapi:
Penny Parnevik har börjat ett nytt liv med sin pojkvän Douglas Murray i Kalifornien. Nu berättar hon om hur terapin hjälper henne att hantera sina mardrömmar.
Annons

Penny Parnevik, 20, känd från dokusåpan ”Parneviks” har under vintern flyttat från sina föräldrar i Florida till pojkvännen, hockeyspelaren Douglas Murray, 37, i Kalifornien. Där jobbar hon på att få en ny vardag med nya vanor och människor.

I sin blogg berättar nu Penny att hon går hos en psykolog.

Annons

Wow vilken dag. En hel dag av terapi och jag har aldrig känt mig så bra, så förstod, så redo att växa och blir en bättre Penny”, skriver hon på sin blogg.

Penny Parnevik har gjort listor på saker hon kan, respektive inte kan, kontrollera i sitt liv. Bland annat berättar hon att hon lider av mardrömmar.

”Alla saker i mitt liv som jag va stressad över eller ledsen eller frustrerad över som jag kunde INTE kontrollera, på grund av att det va hur en annan person fick mig att känna, pratade vi om i terapi idag. Helt enkelt för att prata av mig. Sen så tog vi allt jag kunde kontrollera till exempel varför jag får mardrömmar eller mer specifikt mins egna tankar under dagen och sånt och prata om det”, skriver Penny Parnevik.

Hon berättar att hon hos psykologen får lära sig hur hon kan kontrollera sin egen reaktion på hur andra människor beter sig – och få ökad försåelse för den personen.

Annons

”Mitt mål nu är att inte bara växa när jag sitter med en psykolog, men att ta hem allt jag har lärt mig och använda det i VARJE relation från familj till att träffa en total främling. SPREAD LOVE, UNDERSTANDING, AND POSITIVITY”, skriver Penny Parnevik.

Hon avslutar sitt blogginlägg med att se framtiden an med tillförsikt.

”Är så taggad för framtiden och är SÅÅÅ tacksam att jag tar hand om min hälsa.”

FOTO: IBL

Dela på:
Annons
Laddar