Penny Parnevik avslöjar: Då gifter jag mig med Douglas

Penny Parnevik och Douglas Murray ler mot kameran
I början av februari friade Douglas Murray till Penny Parnevik. Nu avslöjar hon i podden Pillowtalk hur han friade och när de har bestämt att de ska gifta sig.
Annons

Den första februari gick Douglas Murray, 38, ner på knä och friade till Penny Parnevik, 22. Nu berättar Penny i podden Pillowtalk om hur frieriet gick till och att hon anade något.

Penny berättar att hennes dröm var att gifta sig först innan de skaffade familj, men sedan blev hon så barnsugen att hon kände att hon ville lägga bröllopsdrömmen på hyllan ett tag.

Annons

– Vi kommer faktiskt vänta. Men vi har bestämt när vi ska gifta oss, så save the date. Juli, i Sverige, 2020. Vi har inte bestämt exakta datum, men…, berättar Penny i podden Pillowtalk, som hon har tillsammans med systern Peg Parnevik, 23.

Det kan dock bli så att Douglas och Penny skriver på äktenskapspapper innan barnet kommer. Men någon ceremoni blir det inte förrän vid själva bröllopet, menar Penny.

Annons

I podden pratar systrarna också om att ta sin mans efternamn när man gifter sig. Peg vill bestämt behålla Parnevik, men Penny känner inte likadant.

– Jag tycker det är jättefint att behålla sitt namn. Jag kommer dock inte göra det, men jag tycker det är fint att göra det säger Penny.

Hon fortsätter:

– Jag kommer nog heta Penny, och sedan kommer Parnevik vara mitt mellannamn, och så heter jag Murray. Jag kommer bli kallad mrs. Murray.

Friade på privat strand

Men hur friade Douglas egentligen? Penny berättar att de var på semester och att hon inte hade en aning om att han skulle gå ner på knä.

Annons

– Douglas hyrde en privat strand för dagen och en servitör som kom varje timme för att fråga om vi ville ha något. Vi åt frukost, solade, badade och läste våra böcker och då somnade jag.

Penny berättar att Douglas väckte henne och berättade att han hade tappat sin mobil under solsängen och att han behövde hjälp att leta.

– Då gick han ner på knä, jag trodde att han skojade först. Han tog min hand och han skakade så mycket. Sen tittade jag på hans ansikte och han grät och grät.

Hon berättar att hon inte riktigt kommer ihåg vad Douglas sa förutom ”vill du gifta dig med mig”.

– Jag rekommenderar alla att fria som funderar på att göra det, det är en riktigt cool känsla, säger Penny i podden.

Efter frieriet gick även Douglas och Penny ut med att de blir tre i augusti.

”Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti”, skrev Penny när hon delade den glada nyheten med sina följare på Instagram.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…