Annons

Pegs önskan slog in – visar upp sin kärlek med kändissonenAnnons


För två månader sedan bekräftade Peg Parnevik för Hänt att hon är tillsammans med Kristin Kaspersens son Filip. Nu visar de för första gången upp sin kärlek på intima Instagrambilder.

Redan i september uppmärksammade Hänt att kändisdottern Peg Parnevik, 21, vars föräldrar är golfaren Jesper Parnevik, 51, och dokusåpaprofilen Mia Parnevik, 48, dejtade programledaren Kristin Kaspersens, 47, son Filip Kaspersen Lamprecht, 19. Då dementerade Peg att de var ett par, men när hennes mamma Mia i början av november lanserade en pyjamaskollektion för Ellos kände Peg som satsar på en egen karriär som sångerska till sist att tiden var mogen att bekräfta relationen.

Annons
Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht Pyjamasparty med Parnevik på Restaurang Mother, Stockholm 16-11-08 (c) Karin Törnblom / IBL

– Vi har varit ihop ett tag, sa Peg Parnevik till Hänt på pyjamaspartyt och lät sig plåtas med Filip.

Och för en vecka sedan valde kändisbarnen att gå ett steg längre och visa upp sin kärlek genom att Peg publicerade den här mysiga bilden av dem omslingrade hemma i soffan på Instagram med orden: ”Min julklapps-önskan slog in”

My Christmas wish came true ❤️

A photo posted by Peg Parnevik (@pegparnevik) on

Efter det har det unga paret åkt iväg på en romantisk solsemester till exotiska Costa Rica. Den 2 januari la Peg upp den här bilden av sig själv och Jesper i en omfamning under palmerna i solnedgången:

the future looks good from here #2017

A photo posted by Peg Parnevik (@pegparnevik) on

Igår kom en tredje intima bilden av kändisbarnen utanför deras mysiga bungalow:

???

A photo posted by Peg Parnevik (@pegparnevik) on

De märks tydligt hur heta känslor de har för varandra och nu väntar vi med spänning på att se om Peg är sugen på att visa upp mer av deras kärlek för sina följare.

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks hemliga pojkvän: Kristin Kaspersens son

Anders Borgs och Dominikas privata kärleksbild

Bonde-Erik och Linnea behöver större boende: Väldigt lycklig

Foto: IBL, Instagram

Annons


Annons


Laddar