Peg Parneviks ärliga ord efter kändisresan: ”Jag mådde skit”

peg parnevik om kändisresan
Systrarna Peg och Penny Parnevik drog till soliga Miami nyligen och på bilderna såg det ut som en magisk resa – nu avslöjar Peg hur hon egentligen mådde.
Annons

Just nu befinner sig både Peg Parnevik, 23, och Penny Parnevik, 22, i Sverige, men bara i förra veckan var systrarna på vad de kallar en bloggresa i Miami. Influensern Matilda Djerf, 21, hade bjudit med systrarna dit tillsammans med Molly Rustas, 24, i samband med lanseringen av hennes bikinikollektion.

Annons

– Jag har aldrig varit på en riktig bloggresa. Eller de är ju inte bloggare så, de är ju influencers och instagrammare. Men jag hade aldrig varit på en sådan resa. Jag visste inte vad jag hade att förvänta mig, säger Peg i veckans avsnitt av podcasten Pillowtalk med Peg och Penny.

Resan innebar en stor dos fotografering iklädda bikinis på stränderna i Miami. På bilderna från resan som har lagts upp på sociala medier ser det ut som att de har levt i ett paradis och riktigt njutit av häng på stranden och i varandras sällskap. Men det visar sig att det inte bara har varit en dans på rosor.

Annons

– Hur känns det för oss att till exempel vara på en bloggresa och, framför allt nu när hon lanserade en bikinilinje, att vara runt andra bloggare i bikini eller att på events generellt där man ska vara snygg?, frågar Penny.

– Det här är min ärliga åsikt: jag mådde skit, säger Peg och fortsätter:

– Ni vet att jag är ganska öppen med att så här, jag predikar om att ”Älska er själva, sätt på er… en bikinikropp är bara en kropp i bikini”, sådana grejer. Och det är sant, jag står för det 100 procent och jag försöker övertyga mig själv om de sakerna dagligen. Men, det känns ändå som influenser eller som offentlig person, att man ändå inte kan släppa det här med att man måste piffa till sig. Jag hatar det.

Annons

”Brydde vi oss inte om utseende, skulle vi inte ha följare”

Just utseende och dåligt självförtroende var samtalsämnen även under resan i Miami.

–  Vi har alla osäkerheter såklart och vi alla ville prata om det. En av tjejerna på middagen sa: ”Men bara så att ni vet, när jag står i bikini så tänker jag att jag vill se ut som er bikini”, säger Penny och erkänner:

– Så känner jag absolut också ibland, även om jag kände ”Wow, vad snygg och sexig jag är”. Det är klart att jag tittar på Matilda och Molly och känner att ”Wow de är så bruna” eller ”deras hår…” och så.

Systrarna konstaterar också i podden att det finns influensers som säger att de inte tänker på sitt utseende när de går på olika events. Men systrarna tror i sin tur att det bara är något som dessa personer hittar på.

Annons

– Det behöver inte betyda att jag inte har svaga dagar, men jag har jättebra självförtroende och är egentligen ganska obrydd. Men jag ”call bullshit” på influensers som säger att de inte tänker att ”Okej, vad ska jag ha på mig? Hur ska min outfit se ut? hur ska jag sminka mig? Hur kan jag se annorlunda, bra ut?”, säger Penny och Peg håller med:

– Alla vi vanliga influensers som också försöker göra något bra och snackar om olika ämnen, typ självkänsla, självförtroende, mental hälsa allt sånt där. Även om vi står för sådana saker tänker vi också på att ”Jag måste ta en snygg bild, vad ska jag ha på mig? Har jag en bra sida för att fota?”. Alltså sådana grejer och det är sant, det är skitsnack om man säger något annat.

Både Peg och Penny erkänner att de avskyr att det ska behöva vara så utseendefixerat hela tiden, men kommer också fram till att om det inte skulle vara så, så kanske de inte ens hade haft jobb.

– Jag tror ärligt att om vi alla inte brydde oss om hur vi klädde oss, hur vi sminkade oss eller hur vi ser ut, då skulle vi inte ha några följare och då skulle inte influenser-yrket finnas och jag hatar det, konstaterar Peg.

FOTO: TV3, IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…