Peg Parnevik rasar efter programledarens ord – riktar kritik mot kanalen

Peg Parnevik rasar mot programledaren efter händelsen
Peg Parnevik ryter nu ifrån efter att radioprogramledaren Angelica Cisalli skojat om hennes utseende på sina sociala medier. ”Är det här vad ni står för? Att få unga tjejer att må dåligt över sig själva?”, skriver Peg och riktar sin fråga till p3.
Annons

Under gårdagen publicerade radioprogramledaren Angelica Cisalli, 28, ett kollage på Instagram som föreställer bilder på Peg Parnevik, 23, där hon liknar henne vid en tecknad figur, och skriver där till att de är lika som bär. Men efter att Peg Parnevik fått syn på bilden delar hon inte samma känslor som programledaren – tvärt om.

Annons

”Awww jag älskar mobbning”, skriver Peg Parnevik bland kommentarerna till bilden.

”Äsch var inte sån! Jag har fått höra ett antal gånger att jag ser ut som en skabbig hund”, svarar programledaren på Pegs kommentar.

Men Peg Parnevik tar inte alls det hela med ro. Att skämta på bekostnad av hennes utseende, eller andras utseende, ställer artisten sig starkt emot.

”Nä men come on. Har vi inte kommit längre än att håna kvinnors utseende? Tycker du är as fin. But ur soul is trash”, svarar Peg Parnevik i sin tur och programledaren fortsätter då med förklara att det bara är ett skämt som hon personligen anser är roligt:

Annons

”Tycker också att du är jättefin Peg och jag tänker att det är därför det blir extra rolig eftersom du faktiskt är fin. Jag förstår dock inte vad detta har att göra med att håna andra kvinnors utseende? Jag hånar alla oavsett kön och det gör kanske min soul till trash.”

På sin Instagram Story har Peg Parnevik postat en skärmdump av programledarens kommentarer och förklarar för sina följare vad som är problematiskt med det hela. Hon riktar även en fråga direkt till radiokanalen och ifrågasätter om de står bakom det som programledaren gör.

”Är det här vad ni står för? Att få unga tjejer att må dåligt över sig själva?”, skriver Peg Parnevik och riktar frågan till p3 och radioprogrammet där personen i fråga jobbar.

Annons

”Det handlar om att du som programledare i p3 väljer att öppet skämta om mitt utseende på ett elakt sätt, flera gånger i en tid där tjejer behöver varandra mer än någonsin. Vi tävlar redan mot varandra och patriarkatet. Men ändå taggar du mig i bilder där syftet är att folk ska kommentera vad som är ”roligt” eller fult med mitt ansikte. Är inte det att håna andra kvinnors utseende?”, skriver Peg Parnevik i sin Instagram Story.

Efter att Angelica Cisalli tagit del av Peg Parneviks ord på hennes Instagram Story ursäktar hon sin handling.

”Alltså, ibland blir det bara så fel! Syftet är ju inte att kränka kvinnor, utan att skämta om kvinnor men frågan är hur man egentligen gör det? Kan man göra det och isåfall hur? Efter din instastory så förstår jag att vi tycker olika, därför tycker jag det vore ett intressant samtal att ha, kanske t o m i p3 din gata?
Eller vad säger du, Peg Parnevik?”

Se Peg Parnevik när gästade Breaking News:

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…