Peg Parnevik bryter tystnaden om uppbrotten från Filip

Peg Parnevik sanningen bakom Break up a bit
I nya singeln ”Break up a bit” sjunger Peg Parnevik om att göra slut. Nu talar hon ut om relationsproblemen hon haft med pojkvännen Filip Lamprecht.
Annons

I dagarna släppte artisten och tv-stjärnan Peg Parnevik, 23, sin nya singel ”Break up a bit”. En låt som handlar om att göra slut. För att marknadsföra låten lade Peg ut bilder på sin Instagram som kunde tolkas som att hon och pojkvännen Filip Lamprecht, 21, gjort slut. Bland annat en bild på de båda tillsammans där Filips ansikte har ett stort kryss över sig och orden ”Break up a bit” står stort över hela bilden.

Annons

Bilderna snurrade till det rejält för fansen, som snabbt började fråga sig om Peg och Filip inte längre var ett par.

När låten släpptes valde Peg att förklara allting i en video på Instagram. I videon berättar hon sårbart och öppet om sanningen bakom låten.

– Det är ingen som vet vad som händer i ens liv på riktigt. Det har varit mycket tårar och mycket bråk och vi har gjort slut många gånger. And it hurts your heart, säger hon i videon.

Annons

För Aftonbladet berättar Peg att låten handlar om ett par som pendlar mellan att vara ihop och göra slut. En låt som framför allt är inspirerad av förhållandet med Filip Lamprecht, vilket Peg medger kan låta lite trist, men förklarar att de gjort slut ett par gånger tidigare.

I videon på Instagram berättar Peg att göra slut-beteendet ibland blir som en lek. Att de har kunnat säga saker eller göra slut bara för att de vet att de alltid blir tillsammans igen. I dag förstår hon att det inte är hållbart i längden.

– Man kan inte hålla på så, säger hon i videon.

I en lång kompletterande text talar hon ut ännu mer.

Annons

”Att göra slut suger, det gör så ont i hjärtat, men det händer! Det kan hända mer än en gång med samma person. Och man kan fastna i ett mönster där man gör slut litegrann, bara för att man vet att det är ett spel, att man testar varandras kärlek”, skriver hon.

Peg förtydligar också att hon och Filip fortfarande är ett par och att hon är glad över att de inte längre är kvar i den onda cirkeln som de en gång var i.

”Jag lovar att vi är väldigt kära!!!”, skriver hon.

Att paret fortfarande är tillsammans tydliggör även Filip Lamprecht på sitt Instagramkonto. Under fredagen delade han en bild där han kysser Peg Parnevik på kinden och förklarar att de har det ”mer än bra”, följt av en hashtag som riktar sig till alla som undrat över deras relationsstatus.

Vill du veta mer om vad som händer i nöjesvärlden? Här är de hetaste nyheterna samlade på 60 sekunder

FOTO: Ibl

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…