Pär Lernströms hemliga förflutna – dolde hemligheten för sin fru: ”Skämdes väldigt mycket”

Pär Lernströms hemliga förflutna – dolde hemligheten för sin fru:
Pär Lernström har ett hemligt förflutet inom politikens värld. Detta var inget frun Linda Lernström hade någon aning om dagen de började dejta. Nu berättar paret om varför Pär valde att mörka sin passion för yrket och hur Linda tillslut fick reda på det..!
Annons

Till vardags är vi van att se honom programleda några av Sveriges största och populäraste tv-program. Pär Lernström, 37, har idag många strängar på sin lyra. Ofta stöttas han av frun Linda Lernström, 34. I gårdagens avsnitt av ”Anders knackar på” i TV4 öppnade han för första gången upp om sitt hemliga förflutna – inom politikens värld. Frun Linda berättade även om chocken hon fick över att veta att mannen hon precis börjat dejta var aktiv inom yrket.

Annons

– Jag kommer ihåg när vi träffades så googlade jag på Pär och så stod det såhär ”Pär Lernström, Kristdemokraterna” och jag bara va? Och så kommer jag ihåg att jag frågade honom ”har du varit med i Kristdemokraterna?”, men han nekade och jag bara bara ”nehe”. Men det var han!, säger Linda i programmet och fortsätter:

– Jag tror att han skämdes väldigt mycket…

Pär berättar då själv att han är uppväxt i en frikyrkofamilj som alla är pingstvänner. Anders Öfvergård, 50, frågar då Linda om han är troende och om hon tyckte det var jobbigt på något vis när hon fick reda på det, något hon genast svarar på.

– Nej jag tyckte bara att det var roligt att han liksom tyckte att det var så jobbigt att han kände att han behövde dra någon sådan där lögn eller att han mer bara pratade bort det, säger hon i programmet.

Pär själv tyckte även han att det var ett märkligt beteende från hans sida på den tiden.

– Fan vad konstigt! Och vad jobbigt för Linda att jag inte bara kunde säga vem jag var! Det är väl ändå konstigt gjort… med en människa som jag ganska tidigt ändå kände att ”det här blir ju vi två”, liksom. Då är det jävligt konstigt att man inte bara kunde säga ”här är jag”, säger han och ursäktar sig:

Annons

– Jag vet inte varför jag gjorde så. Pinsamt!, avslutar han.

Pär och Linda Lernström gifte sig sommaren 2011 och har två barn ihop.

Foto: Ibl, TV4

ANNONS

Fynda smarta prylar i vår utvalda webbshop

[products]

[product https://www.allermediashop.se/catalog/product/view/id/2339/s/plattborste/?utm_source=hant.se&utm_medium=redaktionell_hemliga_forflutna&utm_campaign=plattborste_mello]

[product https://www.allermediashop.se/catalog/product/view/id/1450/s/forstoringsspegel-x10-5/?utm_source=hant.se&utm_medium=redaktionell_hemliga_forflutna&utm_campaign=spegel_mello]

[/products]

Dela på:
Annons
Laddar