Pär Lernström i tårar under inspelningen – efter fruns ord

Pär Lernström i tårar under inspelningen – efter fruns ord
I kvällens avsnitt av TV4-serien ”Anders knackar på” får programledaren Pär Lernström och frun Linda besök av Anders Öfvergård för att få hjälp med några byggproblem. Men mitt i allt bryter Pär ihop till tårar framför kamerorna samtidigt som han hyllar sin kärlek..!
Annons

Sedan två veckor tillbaka har vi kunnat se Anders Öfvergård, 50, åka runt i Sverige för att hjälpa de svenska kändisarna med deras husbyggen – samtidigt som han försöker lära känna dem på djupet. I kvällens avsnitt av ”Anders knackar på” är det ”Idol”-programledaren Pär Lernström, 37, och hans fru Linda Lernström, 34, som står på agendan.

Annons

Efter att Anders låtit paret ta i tu med deras hus så bjuds det in till en mysig middag hos familjen. Det är då som Pär plötsligt bryter ihop. Anledningen är Linda som under ett samtal med Anders hyllat sin make till skyarna. Detta får honom till tårar.

– Pär har ju verkligen varit min stora trygghet i livet. Jag skulle liksom inte kunna tänka mig ett liv utan Pär. Det skulle vara så tråkigt och tomt, säger Linda i programmet och fortsätter beskriva sin make:

– Han är verkligen den härligaste personen jag vet. Och den jag har roligast med!, säger Linda.

Glada änkan!

A post shared by lernstrom (@lernstrom) on

Pär beskriver även sin frus egenskaper:

Annons

– Hon gör mig till en väldigt mycket bättre människa än vad jag är utan henne, säger han och låter tårarna komma:

– Hon är väldigt fin. Sedan förstår hon mig på riktigt och hon har liksom varit med från början, säger han med gråten i halsen samtidigt som han torkar bort tårarna.

– Hon var med innan allting, innan jag blev han som leder ”Idol”. Det är så himla värdefullt för hon bryr sig inte så mycket heller, säger han och fortsätter:

– Hon är ganska oimponerad och det är en så sjukt bra egenskap, avslutar han i programmet.

”Anders knackar på” sänds varje måndag klockan 20.00 på TV4.

Foto: IBL, Instagram

Dela på:
Annons
Laddar