Pär Lernström i tårar efter 11-åriga Davids revansch i Talang

11-åriga David Tengblads revansch i Talang – Pär Lernström i tårar
I TV4:s Talang berättar 11-åriga David Tengblad om hur viktig dansen är för honom. Talangs jury ger honom också en stående ovation – men det är programledaren Pär Lernström som blir allra mest berörd.
Annons

Juryn i TV4:s tävlingsprogram Talang är ökänt svårflirtade. Men i fredagens avsnitt bjuds Bianca Ingrosso, 24, Alexander Bard, 57, och David Batra, 46, LaGaylia Frazier, 57, på ett nummer som får dem att smälta.

Det är 11-årige David Tengblad som har kommit till Talang för att dansa.

Annons

– Dansen betyder jättemycket för mig då jag har haft det jobbigt i mitt liv. Jag har varit lite mobbad och så där. Även fast det är många personer som inte stöttat mig och inte varit så snälla så har jag ändå hållit kvar mig, för jag har alltid tänkt: ”David, du kommer bli något en dag. Fortsätt kämpa”. Dansen betyder allt. Verkligen, allt, allt, allt, säger David Tengblad inför sitt uppträdande.

David har med sig sin mamma till tävlingen och innan han ska gå in på scenen är han mycket nervös och peppas av programledaren Pär Lernström, 38, som uppmanar honom att gå in på scenen och ha roligt.

Stående ovationer av juryn

När David Tengblad kommer ut på scenen med sitt rosa hår syns inte ett spår av nervositet och han genomför sitt dansnummer. I samma stund som numret är avslutat ställer sig juryn upp och applåderar. Publiken ansluter i en stående ovation.

– Du har en supertalang och har en sån känsla. Och du är elva år och dansar med sån känsla. Det är helt otroligt, säger Alexander Bard.

De övriga jurymedlemmarna håller med och Davids nummer får fyra ja. Det är en mycket glad David Tengblad som kommer ut från scenen.

– Det är en revansch, det är en revansch, liksom, säger han.

Programledaren Pär Lernström är märkbart berörd och kämpar mot tårarna när han ska gratulera David.

– Det är sådana som du som gör att det här är så bra. Du är grym! Nu får du åka hem innan jag gråter, säger Per Lernström.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…