Paows dramatiska viktras efter uppbrottet från Lance: ”Jag måste sluta kräkas”

Paows dramatiska viktras efter uppbrottet från Lance:
För en månad sedan tog det slut mellan bloggaren Paulina "Paow" Danielsson och kändissonen Lance Hedman. Nu berättar Paow om att uppbrottet fått henne att rasa i vikt.
Annons

I ett långt blogginlägg med rubriken ”Dåligt förhållande till mat” öppnar Paulina ”Paow” Danielsson, 24, upp om hur hon mått efter att av-och-på-förhållandet med pojkvännen Lance Hedman, 17, definitivt tog slut för en månad sedan.

Annons

”Att jag inte mått så bra senaste tiden har väl ingen undgått. Har haft svår att äta och ska jag vara ärlig så har har spytt efter nästan varje måltid.”, skriver hon öppenhjärtigt i bloggen och förklarar att hon spytt väldigt mycket det senaste halvåret.

”Jag tror att jag vet vad det beror på. Jag hade ju emetofobi(kräkfobi) innan. La upp hela mitt liv ifall jag skulle spy eller inte. Det var hemskt. Jag fick hjälp av en KBT behandlare. Men slutade mitt i behandlingen och åkte iväg till Spanien 2013. Så blev jag för full en kväll och tänkte på var behandlaren sagt. Så jag kräktes och det var inte alls farligt. Så nu avskyr jag att må illa istället. Och kräks man så går det ju illamåendet nästan alltid över.”

Paow säger att hon rasat fem kilo i vikt den senaste månaden, efter att hon och Lance Hedman gått skilda vägar, och att hon nu bestämt sig för att hon måste få ett slut på beteendet.

Annons

”Jag måste sluta kräkas, mat är inget farligt. Och jag är bara fjantig. Det kanske är pinsamt att skriva ut det här. Men jag bryr mig inte. Det är såhär det ligger till och jag tänker inte hymla om att jag har problem med maten.”

Paow har redan funnit ett sätt som hon tycker fungerar, att äta lite i små portioner och att träna eftersom träning gör henne hungrig.

”Idag har jag ätit 2 portioner ruccolasallad, och 5 skivor kalkon, och nästan en hel bönburrito. Det kanske inte låtet mycket. Men det är mer än vad jag fått behålla dem senaste 7 dagarna.”, konstaterar Paow i bloggen.

FOTO: IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…