Paows avslöjande om Thailandsresan med Lance: ”Är helt stört”

Paows avslöjande om Thailandsresan med Lance:
När Paow kollade kontot efter tre månader i Thailand fick hon en smärre chock, nu avslöjar hon hur mycket pengar hon bränt under resan med expojkvännen Lance Hedman Graaf.
Annons

För ett år sedan kickstartades ”Lyxfällan”-säsongen med att bloggerskan och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24, fick sin privatekonomi granskad. Och det undgick ingen som såg programmet att programledarna Magnus Hedberg och Patrick Grimlund var allt annat än imponerade.

sin blogg öppnar nu Paulina upp om hur hon levde livet utan en tanke på saldot på konto. Hon hade heller aldrig betalat en enda räkning på egen hand.

– Jag brydde mig inte om jag bara hade 1000kr på kortet och en räkning på 800. Jag gick ut ändå och tänkte ”sak samma pappa löser det åt mig”, skriver hon.

Annons

Ett år senare har hon desto bättre koll på sin ekonomi och tycker själv att hon har bättre konsekvenstänk och ansvarskänsla. Men när hon nyligen var i Thailand i tre månader med dåvarande pojkvännen Lance Hedman Graaf, 17, så försvann pengarna snabbt.

– Jag bränner fortfarande VÄLDIGT mycket pengar på skit, mat och taxiresor, samt när jag var i Thailand så brände jag på NÅGOT sätt typ 80 tusen på 3 månader. Det är helt stört med tanke på att allt är så billigt, erkänner Paow.

Annons

Samtidigt känner hon själv att det är mil från samma katastrof det var före ”Lyxfällan”.

– Jag betalar räkningar iallafall och sparar alltid typ 1000 kr i månaden. Det är alltid något. Sist så hade jag ju bränt nästan 1 miljon på 2 år. Det är helt sjukt.

FOTO: Ibl, Instagram

Dela på:
Annons
Laddar