Paows avslöjande om drogerna: ”Ångest upp över öronen”

Paows avslöjande om drogerna:
Paulina "Paow" Danielsson lever sedan en tid ett hälsosamt liv. Nu berättar hon hur alkohol och droger påverkade hennes liv på ett negativt sätt. "Det har tagit mig 3 år att bryta dessa dåliga mönster helt och hållet", skriver Paow på sin blogg.
Annons

Bloggerskan Paulina ”Paow” Danielsson, 24, har börjat leva hälsosamt. På sin blogg skriver Paow att hon mår bättre efter att hon slutat dricka och är mycket piggare.

Hon skriver också om hur alkohol och droger har påverkat henne.

Annons

”Jag har alltid sagt att jag inte är en beroende människa. Jag fastnar sällan för något. Men jag måste nog erkänna att alkoholen och droger var de största problemen i mitt liv för några år sedan”, skriver Paow.

Hon fortsätter berätta hur en utekväll kunde se ut – och hur det kändes efteråt.

Annons

”Det känns så äckligt att jag liksom har gått ut en onsdag, spenderat 5000kr på alkohol och sen haft efterfest till kl 12 på dagen efter när jag haft ett viktigt möte kl 13. Alla har gått och där stod man ensam kvar. Med en stökig lägenheten och ångest upp över öronen. Somnat och vaknat kl 6 på eftermiddagen. Det hände iallafall 1 gång i veckan. Inte efterfesterna. Men att jag gick ut, blev full och sov bort hela dagarna rörde inget på mig och åt skräpmat”, skriver Paow.

Men Paow berättar nu att hon gjort förändringar i sitt liv och mår mycket bättre. Hon understryker att alla vanor går att bryta och att hon började med att ta bort giftiga människor från sitt liv.

Det har tagit mig 3 år att bryta dessa dåliga mönster helt och hållet. Och det känns bra. Jag känner att jag har kontroll och det är skönt”, skriver Paow.

FOTO: IBL

Dela på:
Annons
Laddar