Paow om nya bråket med Lance – därför har de gjort slut

Paow om nya bråket med Lance – därför har de gjort slut
Efter ett halvår är relationen mellan Paow och Lance slut för gott. Nu berättar Paow om bråken som lett till att de gjort slut för tredje gången – och varför hon vet att de inte kommer återförenas.
Annons

Så är det över. Igen. Efter ett halvårs relation har Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och Lance Hedman, 17, gjort slut för tredje gången på mycket kort tid.

I fredags noterade deras följare på sociala medier att paret än en gång avföljt varandra och raderat alla bilder på varandra, precis som de gjort vid de två tidigare uppbrotten. Och under måndagsmorgonen bekräftade Paow det många anade – relationen är över.

– Pinsamt. Ja som alla säkert har förstått så är det slut mellan mig och Lance igen. Vårat förhållande är ett skämt. Vi bråkade hela tiden om riktiga skitsaker. Lance är världens finaste människa men att gå in i ett förhållande med någon som är SÅ ung är inte det bästa beslutet jag gjort, inleder hon sitt blogginlägg.

Annons

Paow påstår att relationen varit stormig, men att hon gjort allt för att göra Lance nöjd. Däremot ska det ha funnits svartsjuka inblandat och det ska ha varit grunden till många av de bråk de haft. Och det som sedan sagts i stundens hetta ska enligt Paow ha lett till nya gräl.

– Det är i princip Ls enda dåliga sida, att han aldrig kan släppa något. Men den här gången så lämnade han mig, som han gjort 10 gånger tidigare.Och man kan inte vara i ett förhållande där det är så, skriver Paow.

För bara en vecka sedan visade Paow upp en kärlekstatuering hon gjort, hon hade nämligen förevigat Lances namn. Det är en tatuering som hon inte ångrar, trots att de nu gått skilda vägar.

Annons

Hon är också mycket bestämd i att de älskar varandra vansinnigt mycket, men att hon nu slutat tro på deras kärlek.

– Men jag vet att det aldrig kommer att gå. Vi funkar inte, våra personligheter funkar inte ihop. Jag har för första gången fått veta hur det känns att ha ont i hjärtat, absolut så har jag känt sorg över ett break up tidigare. Men nu så gör det verkligen ont. Det värker av saknad sorg och allting och det känns som att det aldrig någonsin kommer att gå över. Hur slutar man älska någon?, skriver hon och avslutar med:

– Den här gången kommer det inte att bli vi igen. Det vet vi båda. Kanske i framtiden. Men inte en på ett jäkla tag iallafall.

FOTO: Ibl, Instagram

 

Dela på:
Annons
Laddar