Paow och Lance video får följarna att häpna: ”Men herregud”

Paow och Lance video får följarna att häpna: ”Men herregud”
Lance Hedman Graaf har lagt ut en video där han tränar ihop med flickvännen Paulina ”Paow” Danielsson, en video som skapar oro hos följarna.
Annons

Just nu befinner sig bloggaren och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och pojkvännen Lance Hedman Graaf, 17, i Thailand. Där ägnar sig Lance åt Thaiboxning, och på Instagram har vi ibland kunnat se att även Paulina är med på hans träningar. Nu har han lagt ut en video där Paulina och han tränar ihop, och på videon håller hon i hans mitsar som han då övar bland annat sparkar mot.

Annons

”– älskling jag kan hålla mitsarna till dig”, skriver han i bildtexten.

– älskling jag kan hålla mittsarna till dig ??

A post shared by Lancelot Hedman #TIME2SHINE? (@lancehedmangraaf) on

När Lance sparkar till mitsarna flyger Paulina bakåt, och bland kommentarerna undrar följarna hur det egentligen gick med Paulina. Gjorde hon illa sig?

Annons

”Men herregud vad ont”, skriver en person och ”får se om du har kvar henne som träningskompis nu… Såg ut att göra ont”, skriver en annan och ”åh jävlar, hur gick det för henne?”, skriver ännu en följare.

Någon annan som är snabb med att kommentera är även Lance pappa Magnus Hedman, 44:

”Så var det uppfostran igen. Du ska hålla upp dörren åt henne, inte låta henne hålla mitsarna. Go Paow. Jag ger honom en lektion i gentlemannaskap när ni är hemma igen”, skriver han skämtsamt.

Men Paulina själv hälsar att allt gick bra.

”Gud det gick bra, haha. Fick den på hakan men såg nog värre ut än vad det var”, skriver Paulina i ett meddelande till Hänt.

Foto: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…