Paow i tårar – avslöjar sanningen om uppbrottet: ”Jag gjorde en sak mot Lance”

Paulina
Förhållandet mellan Paulina "Paow" Danielsson och Lance Hedman Graaf är över. Nu väljer bloggaren att berätta sanningen om uppbrottet – och bryter samtidigt ihop i tårar.
Annons

Bloggaren och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och Lance Hedman Graaf, 17, meddelande för drygt en vecka sedan att de valt att gå skilda vägar för tredje gången. Bara dagar före uppbrottet tatuerade Paow också in Lances namn på sin kropp.

Annons

Trots att paret varit snabba med att radera bilder på varandra och att berätta att relationen är över, så har de inte berättat om anledningarna bakom uppbrottet – förrän nu. I en ny video på sin Youtube-kanal, som tidigare var deras gemensamma, avslöjar Paow nu sanningen om varför förhållandet tog slut.

– Det tog slut mellan mig och Lance för att han inte litade på mig och så tror jag att han någonstans där inne egentligen ville vara singel. Han är ung, så jag förstår honom, men det var bara jag som var så jävla redo. Men jag kanske var det med fel person. För mig är kärlek så jävla enkelt, två personer älskar varandra, vill vara med varandra och litar på varandra, inte svårare än så, men så skiter det sig, säger hon i videon.

Paulina Danielsson berättar också att det hände en grej i början av deras förhållande som påverkade relationen under hela tiden. Hon vill inte gå in på exakt vad det var, men menar att det fick Lance att tvivla på henne.

– Jag gjorde en sak mot Lance i början som jag själv kanske inte tycker är så jävla farligt egentligen. Det spelar ingen roll vad jag gjorde. Jag var inte otrogen, det hade inte med någon annan kille att göra, men det var nog dåligt för hans ego, tror jag, säger hon.

Annons

När Paow berättar om uppbrottet blir känslorna för mycket för henne och hon brister ut i tårar framför kameran..

– Helt ärligt, jag är så ledsen över vårt uppbrott. Det var inte alls det här jag ville från början. Jag gråter sällan, jag har inte gråtit så mycket nu heller, men jag vet inte hur jag ska göra för att ta mig genom vardagen. Det är jobbigt att prata om det här, jag har inte gjort det på det här sättet alls förut. Och nu sitter jag hemma och säger att jag inte gråter, men uppenbarligen gör jag ju det, säger hon med tårar i ögonen.

Foto: IBL, Youtube, Instagram

Dela på:
Annons
Laddar